Strastveno, surovo, iskreno i sexy!

Komedija koja oduševljava: 4 poze - sretan svršetak stiže u Mostar

Predstava koja će vas nasmijati do suza i koja na doista osebujan način progovara o ljubavi, te otkriva zašto ona može biti tako ubojito smiješna.
Kultura / Kazalište | 07. 11. 2023. u 12:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Strastvena, surova, iskrena i sexy hit komedija, koja bez dlake na jeziku progovara o odnosima muškaraca i žena, te svih onih koji se tako osjećaju.

Komedija "4 POZE - SRETAN SVRŠETAK" premijerno pod pokroviteljstvom kompanije HT ERONET dolazi u Mostar, u utorak 21. studenog 2023. u dvoranu HD HS Kosača.

Predstava koja će vas nasmijati do suza i koja na doista osebujan način progovara o ljubavi, te otkriva zašto ona može biti tako ubojito smiješna.

Može li jedna zagorska Julija šarmirati komesara JNA kako bi joj dopustio da posjeti svog voljenog Romea i mogu li jedna "obična" trudnoća i brdo praksitena stati na put karijeri mlade TV voditeljice? Kakve veze imaju jedan torzo s Pantovčaka, gay avantura i potencijalne zaruke? I kakva sudbina čeka Nju i Njega, koji su svoj put započeli seksom, a završili na čaju od mente?

Omnibus sačinjen od pet isprepletenih priča, ispričan dinamikom i humorom koji će publiku držati bez daha, okreće se oko pitanja ljubavi te pruža svima zanimljiv komad koji nudi s jedne strane zabavu i okidač za zarazne salve smijeha, a s druge strane scensko preispitivanje pitanja međuljudskih odnosa kroz brojne realne, ali i nerealne situacije.

Karakteri koji plijene svojom pojavom, osebujan stil i urbani humor, osnovica su za ovaj novi kazališni hit koji bez mistificiranja istražuje muško-ženske odnose, ne štedeći ni tabu teme.

Borko Perić, Katarina Baban, Petra Kurtela i Filip Detelić nadaleko su poznati na našoj sceni, a u ovoj dinamičnoj predstavi možete ih vidjeti u ulogama u kakvima ih još nitko nije imao priliku vidjeti.

Ulaznice po cjeni 20 KM i 25 KM (VIP) možete kupiti od utorka 7. studenog na blagajni dvorane "HD HS Kosača" svakim radnim danom od 12 do 18 sati ili putem online portala www.kupikartu.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close