Rezervirajte mjesto

''Izgubljeno-nađeno'' - lutkarska priča za mališane

Lutkarsko kazalište Mostar ovog vikenda radi gostovanja ansambla u Rijeci imama jednu izvedbu.
Kultura / Kazalište | 04. 11. 2020. u 11:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu 07. studenog u terminu od 11 sati u Lutkarskom kazalištu Mostar igrat će se predstava „Izgubljeno-nađeno” u režiji Hrvoja Seršića.

Kao i do sada predstava će se igrati uz ograničen broj posjetitelja.

O predstavi:

U jednom malom gradu, na jednom malom kolodvoru živi Ana. Ona je veoma usamljena i nema nikoga, ali trudi se da svaki putnik nađe put do svog vlaka i da ništa ne zaborave. Jednoga dana netko zaboravi prtljagu i Ana ju odmah odnosi u sobu za izgubljene-nađene stvari, ne znajući da je to prtljaga Mađioničara u kojoj se nalazi iznenađenje. Kada se kofer zatrese i pojavi čarobna krijesnica, nastaje malo čudnovato biće (Džems). I tako je Džems došao na svijet. Ova priča govori o raznim nestašlucima radoznaloga čudnovatog bića Džemsa, kako on vidi svijet oko sebe i što misli. A sve to dovede do čarobnog prijateljstva.

Tehnika lutke koja predstavlja Džemsa zove se "Planšet". To je lutka koju animiraju tri animatora što omogućava mnogo animacijskih ostvarenja. Iznimno je kompleksna ali i prekrasna zbog mogućnosti različitih transformacija, likovnosti i oponašanja mimike čovjeka.

Predstava je namijenjena za djecu iznad 3 godine.

U predstavi igraju Ivan Nevjestić, Jadranka Popović Miljko, Ružica Bošković, Anela Planinić i Tibor Oreč.

Cijena ulaznice je 3 KM.

''Molimo sve posjetitelje da i dalje poštuju epidemiološke mjere pri posjeti kazalištu koje su objavljene na našim društvenim mrežama i ulasku u dvoranu: obavezno nošenje zaštitnih maski, dezinfekcija ruku pri ulasku kao i ostale mjere preventivne zaštite.

Budući da je broj posjetitelja ograničen molimo vas da osigurate svoje mjesto rezervacijom na broj telefona 036 314 893 svaki radni dan od 9 do 14 sati ili putem naše službene facebook stranice također svaki radni dan od 9 do 14 sati.

Napomena: Vaše rezervirane ulaznice molimo preuzmite najkasnije 20 minuta prije početka predstave, jer u suprotnom rezervacija se poništava''.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close