Magično

Intesa Sanpaolo Banka u suradnji s Narodnim pozorištem Sarajevo organizirala predstavu za djecu

Djeca su uživala u baletnoj predstavi Palčica, a nakon odgledane predstave djevojčice i dječaci su imali priliku sudjelovati u radionici.
Kultura / Kazalište | 17. 01. 2023. u 14:45 Promo

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proteklog vikenda u Narodnom pozorištu Sarajevo, Intesa Sanpaolo Banka realizirala je projekt "Zimski raspust s Intesa Sanpaolo Bankom", a koji je bio namijenjen djeci iz potrebe SOS Dječijih Sela i Doma za djecu bez roditeljskog staranja Bjelave te djecu zaposlenika Banke.

Djeca su uživala u baletnoj predstavi Palčica, a nakon odgledane predstave djevojčice i dječaci su imali priliku sudjelovati u radionici koja je podrazumijevala interakciju s akterima predstave i uposlenicima Narodnog pozorišta Sarajevo.

Foto: PR / Intesa Sanpaolo Banka u suradnji s Narodnim pozorištem Sarajevo organizirala predstavu za djecu

Još jedan od povoda za organizaciju i realizaciju ovog projekta jeste i jubilej koji Intesa Sanpaolo Banka ove godine obilježava, a u pitanju je petnaesta godišnjica djelovanja ove bankarske Grupe u BiH.

"2008. godine, upravo na ovaj datum 14. siječnja Intesa Sanpaolo Banka je stigla u BiH i započela svoje djelovanje, koje uspješno traje svih 15 godina. Željeli smo da obilježavanje našeg jubileja započnemo upravo s najmlađima, a tijekom cijele godine nizom aktivnosti i događaja nastavit ćemo s obilježavanjem  istoga", izjavio je Marco Trevisan, predsjednik Uprave Intesa Sanpaolo Banke.

"Također, željeli smo djeci ponuditi jednu posebnu pažnju tijekom njihovog zimskog raspusta i ukazati da se pored igre raspust može provesti na drugačiji način tj. družeći se s vršnjacima, učeći o kulturi, ali i o specifičnostima bajke 'Palčica' koja  je postala baletna predstava", dodao je Trevisan.

Kopirati
Drag cursor here to close