Bravo!

Čapljinac Vinko Ćemeraš u finalu The Voicea!

Glasovima publike upravo je Vinko otišao u veliko finale među četvero najboljih natjecatelja iz svakog tima.
Kultura / Glazba | 15. 02. 2020. u 20:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Čapljinac Vinko Ćemeraš izborio je veliko finale hrvatskog The Voicea. Ćemeraš će se tako iduću subotu boriti za glasove publike koja će odrediti pobjednika u ovogodišnjem izdanju The Voicea.

Odlično je otpjevao pjesmu ''Nothing compare 2 U'' od Sinead O'Connor.

''Vinko je tako 'skulirana' osoba, danas sam ga čak vidio kako gura kolica od catteringa, ma ja ga obožavam'', kazao je Gobac

Međugorčanka Daria Ramljak iako je dobila zavidan broj glasova je ispala, dok je Čapljinac Vinko Ćemeraš izborio veliko finale.

Daria Ramljak nije prošla

Sjajna Međugorčanka Daria Ramljak otpjevala je pjesmu “Nocturno” od Olivera, a poslije nje nastupio je odlični Filip Rudan s pjesmom ''Sign of the times'' Harry Stylesa koji je na kraju imao više glasova od Međugorčanke.

Vanna je oduševljena nakon Darijina nastupa rekla kako se nada da su autor i pjevač te skladbe 'negdje gore' čuli ovu predivnu izvedbu.  

Inače, za razliku od prethodnih emisija kada su članovi žirija, odnosno mentori pjevača odlučivali tko će ići u daljnju fazu natjecanja, ovaj put odlučivala je samo publika.

''Ne moramo odlučivati, ali kada ti je toliko stalo do tih ljudi onda ti nije svejedno i kad publika odlučuje'', kazala je Vanna.

''Nemojte pomisliti da je ovo kraj za Dariju. To bi bilo ozbiljno zakidanje publike za veliku emociju koju ona ima. Ona je već sada velika pjevačica'', kazala je Vanna opraštajući se od Darije.

Gobac je zaključio da je upravo to što ne mora odlučivati večeras odlično za njegovo mentalno zdravlje.

''Lopta je, nogometnim rječnikom rečeno, prebačena na publiku'', dodao je Ivan, a Massimo poručio da su mentori opušteniji, no da je među natjecateljima napetost sve veća.

 Odlučivati nisu morali, ali su zato i oni večeras zapjevali i to u duetima, a publiku su oduševile i izvedbe vokalnih trenerica i glazbenih producenata mentorskih timova. Ivan i Gobac izveli su ''You GottaMove'' Rolling Stonesa, a za svoju izvedbu od Vanne su zaradili pohvalu.

''Ovo je bilo iskonski'', zaključila je Vanna i zahvalila kolegama mentorima jer, kako je rekla, nije joj moglo biti bolje nego baš s njima u ovom showu. Massimo je dodao da je u stvari to bila hrvatsko-indijanska izvedba. Massimo i Vanna odlučili su se za legendarnu ''These are thedaysofourlives'' Queena. 

''Mukica, čovječe ovo je bilo brutalno, a, malena, ti si bila fantastična'', ocijenio je Gobac.

''Ne bih nikoga izdvajao čisto da njega ne uvrijedim. Ali, štogod bilo večeras, nemojte odustati, nastavite se baviti glazbom'', komentirao je Ivan.

Bernarda i Albina

U Timu Ivan polufinalisti su bili Jakob Grubišak i Bernarda Bobovečki. Najmlađi natjecatelj TheVoicea, Jakob, uoči nastupa je rekao da nije svjestan što se događa i da mu je sve kao u magli.

Izveo je ''Castle on thehill'' Eda Sheerana. Bernarda se odlučila za ''Jolene'' legendarne DollyParton. Kazala je da tu pjesmu osjeća do kraja, a da je tomu tako potvrdio je i mentor Ivan.

Glasovi publike bili su na strani Bernarde Bobovečki koja će nastupiti u finalu. Opraštajući se od Jakoba mentor Ivan je naveo da je Jakob divna osoba od koje se može puno naučiti, super lik i prijatelj.

''Ne sumnjam da će nakon ovoga showa napraviti nešto posebno'', dodao je Ivan. 

Tim Massimo u polufinalu su predstavljale Adriana Vidović i Albina Grčić. Adriana je najavila da će se truditi ostaviti tremu iza sebe i dati sve od sebe u večerašnjoj izvedbi skladbe ''Stine'' Olivera Dragojevića. 

Publika je odlučila da će u finale Albina Grčić. Opraštajući se od Adrijane Massimo je kazao da je prekretnica u njezinom putu u showu bila izvedba u prošlom liveu, no da je to bila odlična škola. Najavio je da će i dalje raditi s njom i pomoći joj u glazbenoj karijeri. Adrijana se zahvalila na podršci Massimu i cijelom timu.

Vinko na hrvatskom

Mentori su za kraj najavili svoja očekivanja za finale. Vanna se finalu silno veseli, Ivan je ocijenio da je sretan zbog svih finalista i da su svi jednako dobri, mladi i savršeno-nesavršeni.

''Finale će biti 'nabrijano'', kazao je Gobac i najavio da će u finalu Vinko pjevati po prvi puta u showu na hrvatskom jeziku.

Predano ćemo raditi da finale bude najbolje i u dobrom duhu, a ne u kompetitivnosti.

''Ne trebamo konflikte da bismo bili dobar show. Veselimo se glazbi'', kazao je Massimo.

Sljedeće subote, u finalu TheVoicea Hrvatska doznat ćemo tko je najbolji glas Hrvatske i tko će iz ove treće sezone popularnoga showa izaći kao pobjednik.

Kopirati
Drag cursor here to close