Hausica kulturica

Mostar: Party kojeg ne smijete propustiti

U goste dovode jedno od najpriznatijih imena elektronske scene Balkana. DJ i producent iz Beograda, Roxa. Nastupit će u petak 16. prosinca u prostorijama kluba K19 (Abrašević).
Kultura / Glazba | 16. 12. 2022. u 15:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Možemo se svi složiti da Mostarska elektronska scena nije bila nikada u boljem stanju. Veliki dio zasluga za takve rezultate pripada mladoj ekipi EnRoute-a, koja protekle dvije godine neumorno radi na dovođenju priznatih imena elektronske scene kao i afirmaciji domaćih DJ snaga.

Ali kako su nam rekli, ne planiraju stati na ovome jer ''Hausica Kulturica'' najavljuje spektakl.

U goste dovode jedno od najpriznatijih imena elektronske scene Balkana. DJ i producent iz Beograda, Roxa. Nastupit će u petak 16. prosinca u prostorijama kluba K19 (Abrašević).

Ovaj Beograđanin aktivan je na sceni već više od 10 godina. Rado je viđen gost svih festivala regiona Exit, Love Fest, Fresh Wave, Naissus… gdje redovno, svojim minimal house setovima napravi apsolutni kaos na plesnom podiju.

Video: Roxa - Kung Lao Becoming Evil

U dosadašnjoj karijeri dijelio je pult s imenima svjetskog renome-a, kao što su Valentino Kanzyiani, Yaya, Nima Gorji, Zlatnichi, Blondish, Kirik... Ekipa Hausice već je počela s pripremama za event. Nadogradnju će doživjeti audio, ali posebno vizualni dio produkcije. ''Ovoga puta želimo zadovoljiti svih vaših pet čula'', poručili su organizatori.

Nakon eventa organiziran je i afterparty do dugo u noć. Više informacija o afteru i njegovu lokaciju saznat ćete na samom eventu.

Događaj se održava u sklopu projekta 'Mostar - Prostori koji pokreću' koji financira Vlada Ujedinjenog Kraljevstva.

Kopirati
Drag cursor here to close