Art of emotions

Neka od najvećih regionalnih imena elektronske muzike stižu u Club Divine na Trebižatu

Club Divine ovog ljeta priprema nezaboravne provode.
Lifestyle / Zabava | 10. 07. 2021. u 21:29 PR

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prirodni zen i ljetni ples na jednom mjestu - Club Divine i "Art Of Emotions" U Čapljini, na rijeci Trebižat, u subotu 17.07.2021. godine održat će se spektakularan događaj praćen najpoznatijim zvucima elektronske muzike iz regije.

Sa kompletnim rebrendigom kluba ove sezone, definirano je da klub bude domaćin raznim specifičnim događajima, izvođačima i ljubiteljima prirode. Prvi u nizu takvih događaja je "Art Of Emotions", događaj iza kojeg stoji organizator "FreshWave" festivala Nebs Jack. To će biti šesta AOE žurka na kojoj će pored Nebs-a nastupati i regionalne zvijezde poput Marka Nastića i Yakka-e. Događaj počinje od 13 sati gdje će posjetitelji imati priliku plesati, kupati se, igrati odbojku na pijesku ili jednostavno odmarati u prirodi i uživati u cjelodnevnom programu događaja.

Priliku da zabave posjetitelje imat će i mlade nade iz Sarajeva Indy Rose, Immodica i Doel. Važno je naglasiti da je događaj limitiranog kapaciteta. Prodajna mjesta karata: - Club Divine (Čapljina) - Bazza (Mostar) - Opera (Sarajevo) - Hogwarts (Banja Luka)

Cijena karata u pretprodaji je 15KM, a na dan koncerta 20KM.

Objekt je otvorenog tipa, prostire se na više od 3000 metara kvadratnih riječnih otoka gdje svako može pronaći svoj mir i sigurnost. "Probably the safest place in the Europe"

Kopirati
Drag cursor here to close