POTVRĐENO

Ultra se vraća u Split

Organizatori festivala Ultra Europe službeno su potvrdili da se festival vraća u Spli
Kultura / Glazba | 22. 11. 2021. u 13:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Split će biti domaćin osmog izdanja festivala, koji će se održati od 8. do 10. srpnja 2022. godine na Parku Mladeži, nakon čega slijedi destinacijsko glazbeno putovanje i odlazak na Brač, Hvar i Vis, piše Index.

"Osmo izdanje održat će se uz podršku Vlade Republike Hrvatske, Splitsko-dalmatinske županije, Grada Splita i Hrvatske turističke zajednice, a posebna pažnja bit će posvećena provođenju i poštovanju svih mjera vezanih uz covid-19, kako bi cijelo događanje i sve destinacije bile sigurne za posjetitelje, poručili su iz organizacije", naglašavaju.

Split, Brač, Hvar...

Osmo izdanje festivala službeno započinje u četvrtak, 7. srpnja, kada je na rasporedu Opening Party, nakon čega slijedi trodnevni Ultra Music Festival na Parku Mladeži u Splitu, od 8. do 10. srpnja.

Slijedi Ultra Brač, a već sljedećeg jutra, 12. srpnja, putuje se na Hvar. Popodnevni beach party će se preseliti na Paklene otoke, gdje će se osim programa Ultra Beach održati i večernji program Resistance Hvar.

Resistance Closing Party Vis zadnja je destinacijska stanica, a održat će se 13. srpnja u 200 godina staroj tvrđavi Fortica na Visu.

Podsjećamo, Ultre u Splitu zbog pandemije nije bilo ni 2020. ni 2021. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close