Otvara se novo poglavlje

Ultra s Poljuda seli na Park mladeži

Otvaramo novo poglavlje festivala Ultra Europe koji će i u sljedećim godinama nastaviti generirati brojne pozitivne promjene u glazbenoj industriji, hrvatskom turizmu i gospodarstvu”, istaknuo je Joe Bašić.
Kultura / Glazba | 26. 06. 2019. u 20:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ultra Europe Festival ove će se i iduće tri godine, umjesto na Poljudu, održavati na stadionu “Park mladeži”, zaključeno je na današnjem sastanku kod gradonačelnika Andre Krstulovića Opare, izvijestili su kasno popodne iz Grada Splita.

“Park mladeži” gradski je stadion kojim se koristi Radnički nogometni klub Split i Atelski sportski klub (ASK).

Na sastanku su bili ravnatelj Javne ustanove Športskih objekata Tomislav Borozan, predsjednik Splitskog saveza sportova Nenad Periša i predstavnici tvrtke MPG Live Joe Bašić i Ivan Gotovac.

Kako stoji u priopćenju, u nekoliko sljedećih dana definirat će se svi detalji ugovora između Javne ustanove Športskih objekata i tvrtke MPG Live.
Tako će se nakon šest godina na Poljudu splitska Ultra prvi put održati na novoj lokaciji. Taj vrhunski glazbeni doživljaj koji je Split i obalu Jadrana upisao u međunarodnu kartu festivala tim će afirmirati i novi prostor u gradu te ga učiniti atraktivnim, što je sasvim sigurno dodatna vrijednost koju donosi Ultra, ističu iz gradske uprave.

Dobra suradnja s Javnom ustanovom Športskim objektima koja upravlja i održava “Park mladeži”, kroz ugovor, u suradnji s MPG-om i Ultra music festivalom, omogućit će dodatne, prijeko potrebne investicije u infrastrukturu tog športskog objekta. Gradska uprava posebno je zatražila, a organizator je izrazio razumijevanje da se potrebe okolnog stanovništva također uzmu u obzir.

“U ovom trenutku mogu potvrditi da će se festival Ultra Europe u sljedeće četiri godine održati na stadionu ‘Park mladeži’. Nova lokacija je prostranija i veća, što će omogućiti daljnji razvoj festivala te bolje i kvalitetnije iskustvo posjetitelja. Dogovor je postignut u suradnji s Gradom Splitom te Javnom ustanovom Športskim objektima Split, a vjerujem da ćemo zajedničkim naporima ‘Park mladeži’ razviti u vodeću sportsku i event lokaciju u regiji.

Otvaramo novo poglavlje festivala Ultra Europe koji će i u sljedećim godinama nastaviti generirati brojne pozitivne promjene u glazbenoj industriji, hrvatskom turizmu i gospodarstvu”, istaknuo je Joe Bašić.

Kopirati
Drag cursor here to close