U petak, 17. rujna

U Mostaru zajednički koncert četiri nacionalna kulturna društva

Jednosatni će koncert, uz nastup odabranih izvođača koji će predstavljati svako pojedino društvo, biti izveden na platou ispred Hrvatskoga doma hercega Stjepana Kosače,
Kultura / Glazba | 13. 09. 2021. u 15:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zajednički koncert četiri najstarija nacionalna društva u BiH bit će održan na platou ispred Hrvatskoga doma hercega Stjepana Kosače u petak 17. rujna s početkom u 18:00 sati.

Naime, Mostarci će imati priliku uživati u jednosatnom koncertu simboličnog naziva "Suzvučja" te slaviti različitost uz nastupe odabranih izvođača.

Koncert će se održati u organizaciji Hrvatskog kulturnog društva 'Napredak', Bošnjačke zajednice kulture 'Preporod', Srpskog prosvjetnog i kulturnog društva 'Prosvjeta' te Židovskog kulturno-prosvjetnog i humanitarnog društva 'La Benevolencija', a pod pokroviteljstvom Vlade HNŽ-a.

Događaju će prethoditi zajednička konferencija za novinare u Ćorovića kući, u četvrtak, 16. rujna u 11:00 sati, kada će o pojedinostima ovoga projekta novinarima govoriti čelnici sva četiri društva te predstavnici Vlade HNŽ-a i Grada Mostara kao supokrovitelji koncerta na dar građanima Mostara.

Kopirati
Drag cursor here to close