Božićni koncert

''U mom srcu Vatra'' u Širokom Brijegu

Na večeri slavljenja Gospodina nastupat će Alan Hržica, Vanessa Mioč, zbor Mihovil iz Splita, fra Marin Karačić i sestre Ramljak.
Kultura / Glazba | 19. 11. 2021. u 21:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / U mom srcu vatra u Širokom Brijegu

Udruga ''Korektiv'' organizira prvi veliki Božićni koncert popularne duhovne glazbe ''U mom srcu Vatra'', koji će se održati 19. prosinca, 2021. u 19.30 u Gradskoj športskoj dvorani Pecara u Širokom Brijegu.

Na večeri slavljenja Gospodina nastupat će Alan Hržica, Vanessa Mioč, zbor Mihovil iz Splita, fra Marin Karačić i sestre Ramljak.

Riječ je o slavljenja Gospodina a publika će za to prvi put imati priliku u športskoj dvorani Pecara koncertom vrhunske produkcije.

U ovim teškim i izazovnim vremenima Hercegovina će modernim duhovnim pjesmama osjetiti Božju blizinu koja uvijek iznova donosi dobrotu.

Dio prihoda od prodaje ulaznica biti će usmjeren u humanitarne svrhe za pomoć udruzi ''Mlado sunce'' koja promiče kršćanske vrijednosti i pomoć potrebitima.

Cijena ulaznica, koje su u pretprodaji dostupne u caffe bar Flores u Širokom Brijegu i pizzeriji Galiano u Mostaru, je 10 KM.

Za djecu do 12 godina i invalide ulaz je besplatan.

Više informacija možete pronaći na internetskim stranicama: umomsrcuvatra.com

''Ne propustimo večer slavljenja Isusa! ''U mom srcu Vatra“, nedjelja, 19. prosinca, dvorana Pecara u 19.30'', navode organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close