Svjetska zvijezda

Sting stiže u BiH

Koncertu će moći prisustvovati svi koji pokažu dokaz o cijepljenju ili preležanom covidu u posljednjih šest mjeseci, a bit će osigurano i testiranje pred dvoranom.
Kultura / Glazba | 08. 11. 2021. u 09:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedna od najvećih glazbenih zvijezda današnjice Sting održat će koncert prvi put u Sarajevu, 19. ožujka 2022. (subota) u 20 sati u Zetri!

Najveći regionalni nezavisni promoter, produkcija "Avalon" dovodi Stinga sa "My Songs Tour", što je, poslije koncerta irske grupe "U2" 1997. godine, jedini dolazak pop-rock izvođača sa svjetske A-liste u Sarajevo do danas. Ulaznice su, u ograničenom broju, u prodaji od petka 12. studenog od 9 sati preko servisa kupikartu.ba.

Kako se navodi Sting u Sarajevo dovodi i svoju kompletnu produkciju, sound, light i video čime je potpuni užitak na svjetskom nivou na ovom koncertu zagarantiran.

"Posebno smo uzbuđeni pred ovaj glazbeni spektakl jer nakon više od stotinu organiziranih koncerata u proteklih 15 godina i to najvećih glazbenih imena današnjice u Skopju, Beogradu, Zagrebu, Ljubljani, Sofiji, Bukureštu, dolazak Stinga nam je prvi koncert u Sarajevu!", ističe Boban Milošeski iz produkcije "Avalon".

Video: Sting - Desert Rose

Koncertu će moći prisustvovati svi koji pokažu dokaz o cijepljenju ili preležanom covidu u posljednjih šest mjeseci, a bit će osigurano i testiranje pred dvoranom. Za sarajevski koncert Stinga, publika iz cijele Bosne i Hercegovine kao i čitave regije će imati priliku kupiti ulaznice po najjeftinijoj cijeni na cijeloj europskoj turneji:

Parter 69KM
Fan-pit (samo 1500 karata) 99KM
Tribine 99KM

Koncert će trajati dva sata i bit će sastavljen od Stingovih najvećih hitova (Every Breath You Take, Message In A Bottle, Englishman in New York, Fragile, Shape Of My Heart, Desert Rose) ali će istovremeno biti i promocija novog albuma "The Bridge" koji izlazi 19. studenog i već je najavljen uspješnim radijskim hit-singlom ''Rushing Water''. Kao specijalni gost, koncert će otvoriti 45-minutni nastup Joe Sumnera sa svojim bendom.

Video: Sting - Fragile

Ono što ovaj koncert čini posebnim je i činjenica da je najavljen samo četiri mjeseca do njegovog održavanja, a koncerti i turneja ovakvog tipa izvodjača se objavljuju i do godinu dana ranije.

Kopirati
Drag cursor here to close