23. lipnja

Spremite se za koncert Burn the Ballroom u Mostaru

Burn the Ballrom članovi su trenutno locirani na relaciji između Washington D.C. i Nashville, Tennessee. Njihova glazba spaja anthem, rock, punk, alt i pop glazbu.
Kultura / Glazba | 22. 06. 2023. u 14:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostar Rock School i Veleposlanstvo SAD u BiH sa zadovoljstvom najavljuju radionicu i koncert benda Burn the Ballroom u Mostaru 23. lipnja, u okviru Arts Envoy programa Ministarstva vanjskih poslova SAD-a.

Radionica sa bendom Burn the Ballroom će se održati u petak, s početkom u 12:00, u Rock školi Mostar, Muzički centar Pavarotti. Radionica je otvorenog tipa, te svi zainteresirani mogu prisustvovati.

Nakon radionice, bend se seli u OKC Abrašević gdje će održati koncert. Početak koncerta je u 21:00, a ulaz je besplatan za sve posjetitelje.

Burn the Ballrom članovi su trenutno locirani na relaciji između Washington D.C. i Nashville, Tennessee. Njihova glazba spaja anthem, rock, punk, alt i pop glazbu. Bend je imao turneje po sjevernoj Africi, Bliskom istoku, Rusiji, Aziji, Europi i Sjedinjenim Američkim Državama. Ovo će biti njihova prva posjeta BiH.

Arts Envoy program surađuje s veleposlanstvima i konzulatima SAD-a kako bi angažirao američke umjetnike i umjetničke profesionalce da sudjeluju u programima kulturne razmjene i tako podijele najbolje od američke umjetnosti i kulture sa svijetom.

Kopirati
Drag cursor here to close