Druženje pjesnika

Večer mladih njemačkih pjesnika u Pavarotti centru

Poetska večer mladih njemačkih pjesnika održat će se u renoviranoj i novoopremljenoj multimedijalnoj sali, u Muzičkm centru Pavarotti
Kultura / Knjige | 13. 04. 2023. u 10:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

  / Najavni plakat

Bh. spisateljica, prevoditeljica i pjesnikinja, Bisera S. Boškailo, koja već dugo živi i radi u Berlinu, predstavit će u Muzičkom centru Pavarotti tri mlada i izuzetno talentirana njemačka pjesnika. Radi se o Gabrielu Wolkenfeldu (Berlin), Anselmu Retzlaffu (Meissen) i Stefanu Marceniaku (Berlin).

Osim uživanja u poetskoj riječi, veoma važna značajka ovog praznika poezije, bit će i u druženju pjesnika njemačkog govornog područja s domaćim ljubiteljima pisane riječi i samim pjesnicima, kojih je u gradu na Neretvi uvijek bilo.

Razmjena iskustava i mišljenja o (svojoj) poeziji, ali i o književnosti i kulturnoj industriji, uz uvijek otvorenu mogućnost neke buduće, književne saradnje, ovoj večeri će sasvim sigurno dati poseban pečat.

Poetska večer mladih njemačkih pjesnika održat će se u renoviranoj i novoopremljenoj multimedijalnoj sali, u Muzičkm centru Pavarotti, u ponedjeljak, 17. 4., s početkom u 20:30h.
Događajem će moderirati Elvedin Nezirović.

Kopirati
Drag cursor here to close