Prisružite im se!

Simfonijski orkestar Mostar slavi rođendan uz najpoznatije pjesme iz omiljenih crtića

Simfonijski orkestar Mostar će još jednom obradovati svoje najmlađe sugrađane, a i one malo starije, darujući im za svoj 70. rođendan koncert 'Disney's Classics'.
Kultura / Glazba | 05. 03. 2024. u 10:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U čarobnom gradu ulični mangup Aladdin bori se da spasi princezu Jasmine od zlih spletki čarobnjaka Jafara. Aladdinov se cijeli život mijenja kad protrlja čarobnu svjetiljku iz koje se pojavi zabavan Duh koji mu ponudi ispuniti tri želje...

Simfonijski orkestar Mostar će još jednom obradovati svoje najmlađe sugrađane, a i one malo starije, darujući im za svoj 70. rođendan koncert 'Disney's Classics'.

U ponedjeljak, 11. ožujka 2024. s početkom u 19 sati slijedi 20 najpoznatijih kompozicija iz omiljenih crtića iz majstorske radionice Walta Disnyja, u aranžmanu maestra Damira Bunoze.

Solisti su dvije mezzosopranistice, Nikolina Zovko iz Mostara i Dora Jana Klarić - iz Makarske, a iz Osijeka će, nakon što je nastupio i u prethodnom koncertu mostarskog Orkestra u Franjevačkoj crkvi, ponovno doputovati Karlo Milićević, bariton, kako bi svojim glasom dočarao uloge princa Alija, Aladdina i brojnih drugih likova.

Foto: PR / Simfonijski orkestar Mostar slavi rođendan uz najpoznatije pjesme iz omiljenih crtića

Ulaz je besplatan.

"We don't talk about Bruno", ... nećemo govoriti o Bruni, ali hoćemo o ljubavi, hrabrosti, časti, prijateljstvu i glazbi, naravno. Dođite i uživajte s nama!'', poručili su.

Bljesak.info je glavni mjedijski promotor ovog koncerta.

 

Kopirati
Drag cursor here to close