OKC Abrašević

'Post/punk/noise show' u Mostaru

NO NO INSTIGATOR je mladi zagrebački post-punk bend koji postoji od kolovoza2016. godine. Iza sebe imaju jedno EP izdanje koje je izašlo krajem iste godine.
Kultura / Glazba | 25. 07. 2018. u 14:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Parnepar je mlada snaga zagrebačkog undergrounda. Postoje godinu dana, a iza sebe imaju 30 svirki u regionu i šire. Snimili su jedan EP i trenutno rade na novim stvarima. Zvuk im se može opisati sledećim epitetima: tjeskoban, nervozan, uvrnut, surfoidan, mračan, glasan... Za turneju su pripremili sveže ispečene kasete s najnovijim EP-om.

NO NO INSTIGATOR je mladi zagrebački post-punk bend koji postoji od kolovoza2016. godine. Iza sebe imaju jedno EP izdanje koje je izašlo krajem iste godine. Koncertno su vrlo aktivni, u nešto manje od dve godine imaju gotovo 100 svirki širom Hrvatske i 10ak zemalja u okruženju i šire. Ovih dana pripremaju i novi album! Što se zvuka tiče, možemo ih usporediti s bendovima s kraja 70-ih i početka 80-ih godina (The Cure, Joy Division, Dobri Isak, Paraf...), a svemu tome udahnjuju svežinu novih vremena.

 

CRUELTY FIELD je eksperimentalni glazbeni projekt iz Jablanice koji postoji već niz godina. 2018. je godina kad na svjetlo dana izlaze čak tri izdanja. Za svoj izraz CF kaže da se radi o istraživanju i pomjeranju granica zvuka, te o dubokom emocionalnom iskustvu. Od utjecaja navodi slijed od Pink Floyda, pa sve do death metala i power elektronike.

Kopirati
Drag cursor here to close