Opustite se uz...

Nektar OK Fest karantena koncerti

''Pratimo situaciju i poštujemo mjere, vrijedno radeći na ostatku programa o kojem ćete u narednom periodu biti obavješteni na svim našim službenim stranicama'' poručuju iz tima OK festa.
Kultura / Glazba | 03. 04. 2020. u 10:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nektar OK Fest najvjernijoj festivalskoj publici donosi glazbu, zabavu i pozitivne vibracije kako bi što lakše i sa osmjehom na licu proveli dane u karantenu.

Iako je trenutna situacija uzrokovana pojavom koronavirusa /Covid – 19/ zatvorila ljude u domove, to nije razlog da se bar na trenutak ne opustite i nakratko vratite u neka ljepša vremena i na mjesta gdje se uživalo u nezboravnom provodu i najboljim svirkama.

''Na službenoj festivalskoj facebook stranici https://www.facebook.com/OKFestTjentiste/ donosimo snimke nekih od najboljih festivalskih nastupa na Tjentištu ranijih godina. Do sada je publika uživala u snimkama sa nastupa Neleta Karajlića i Helem nejse, a u subotu 4. travnja prikazat ćemo snimak sa jednog od najboljih koncerata, održanih na Jägermeister main stage-u 2019. – koncert Dubioza kolektiva'', navodi se u PR priopćenju.

Foto: PR / Nektar OK Fest karantena koncert Dubioze kolektiv

Napominju i da OK team vrijedno radi kako bi sve bilo spremno za realizaciju ovogodišnjeg sedmog po redu Nektar OK festa, koji će se održati na Tjentištu 17/18/19 srpnja. Obzirom na izjave i prognoze svjetskih zdravstvenih stručnjaka, očekuje se da će trenutna kriza izazvana koronavirusom tada biti iza nas.

''Pratimo situaciju i poštujemo mjere, vrijedno radeći na ostatku programa o kojem ćete u narednom periodu biti obavješteni na svim našim službenim stranicama'' poručuju iz tima OK festa.

Podsjećaju i na sjajan lineup koji vas ove godine očekuje na Tjentištu.

U večernjem programu na Jägermeister main stage-u bit će upriličeni nastupi svjetskih i regionalnih muzičkih imena Apocalyptica – Alice Merton – Asian Dub Foundation - Van Gogh – Goran Bare & Majke – Urban & 4 – Zoster – Ritam nereda – Buč Kesidi – Darko Rundek & ekipa – Kultur Shock – Kanda, Kodža i Nebojša.

Kao i svake godine tu su i u dnevne svirke u OK kampu na Sensation OK stage-u i fenomenalni nastupi Love Hunters – Mortal Kombat – Who See – Atheist Rap – Marčelo i Napeti quintet – Mile Kekina.

 

Kopirati
Drag cursor here to close