Uživanje

Nastavak dobre zabave na Adventu u Mostaru

Večernji program 21.12. osmišljen je za glazbene sladokusce, nastupit će Anita Šunjić a zatim jazz kvartet HKD Napredak Ljubuški-BirdLand.
Kultura / Glazba | 20. 12. 2021. u 18:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:PR / Nastavak dobre zabave na Adventu u Mostaru

Dobra zabava u Adventu u Mostaru nastavlja  se i u ovome tjednu.  Danas su se zanimljivim plesnim, dramskim i  glazbenim programom u podne predstavile osnovne škole Ilije Jakovljevića i Bartola Kašića a u 18,00 sati nastupa mostarski Glazbeni vrtić. Večernji koncert popularne glazbe izvest će Dario Šunjić i Party Band.

Sutrašnji program u podne otvorit će učenici Osnovne škole Petra Bakule dok će tradicionalni koncert učenika Gimnazije fra Grge Martića početi u 18 sati.

FOTO:PR / Nastavak dobre zabave na Adventu u Mostaru

Večernji  program 21.12. osmišljen je za glazbene sladokusce, nastupit će Anita Šunjić a zatim jazz kvartet HKD Napredak Ljubuški-BirdLand.

U srijedu 22.12. prigodnim programom s početkom u 12,00 sati predstavit će se Treća osnovna škola iz Mostara a Lutkarsko kazalište će u 18 sati izvesti Bajku to go u Gradskom parku Zrinjevac.

Za dobru zabavu u večernjim satima pobrinut će se mostarski band Malter Ego.

Dan prije Badnjaka, 23.12.  u Adventu u Mostaru  prisjetit ćemo se tradicionalnih božićnih  običaja Hrvata u BiH kroz dječju predstavu koju će izvesti HKUD Didak Gradnići.

U četvrtak je u Adventu i Djed Mraz/Božićnjak, raspoložen za fotografiranje s djecom a u 18,00 sati će Lutkarsko kazalište izvesti još jednu Bajku to go.

Večernji program će samostalnim nastupom  otvoriti Vlado Podany a u 21,00 sat će započeti koncert posvećen glazbenom opusu Olivera Dragojevića u izvedbi mostarskih glazbenika posebno okupljenih za ovu priliku.

FOTO:PR / Nastavak dobre zabave na Adventu u Mostaru

Na Badnji dan djeca će imati priliku oslikati lica i fotografirati se s maskotama a večernji nastup je rezerviran za mostarski band 450!

Božić je blagdan obiteljskih i prijateljskih okupljanja pa nismo predvidjeli zabavne programe toga dana u Adventu u Mostaru.

U nedjelju 26.12. nastavljamo s koncertima, u večernjim satima nastupit će Duo Brothers i Grupa Brig!

 

Kopirati
Drag cursor here to close