Dođi

Mostar Rock School vas poziva na drugu noć ludila svojih programskih koncerata

Na drugu večer, očekuju nas obrade poznatih svjetskih i domaćih izvođača kao što su: The Killers, Spice Girls, Elemental, Alice in Chains, Zabranjeno Pušenje, John Mayer, Muse i drugi.
Kultura / Glazba | 02. 06. 2022. u 14:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon spektakularne prezentacije rada session programa Rock Škole Mostar u srijedu 1.6., gdje je nastupilo 11 bendova sa obradama poznatih pjesama i svojim autorskim radovima, Rock Škola vas poziva na drugu večer petog, ujedno i zadnjeg za ovu godinu, ciklusa session band programa u 2021. i 2022. godini, sa 11 novih izvedbi mladih muzičara iz Mostara, ali i svijeta.

Na drugu večer, očekuju nas obrade poznatih svjetskih i domaćih izvođača kao što su: The Killers, Spice Girls, Elemental, Alice in Chains, Zabranjeno Pušenje, John Mayer, Muse, girl in red, kao i brojni autorski radovi na kojima su bendovi radili u proteklom ciklusu session band programa.

Session band program mostarske Rock Škole omogućava polaznicima da unaprijede vještine grupnog muziciranja, kreativnost i timski rad, kroz 40 dana vježbe. Po završetku svakog session ciklusa održavaju se koncerti koji su odlična prilika da mladi glazbenici predstave svoje umijeće i rad mostarskoj publici.

Bendovi s najboljim autorskim pjesmama osvajaju snimanje singla u DK Studiju Rock Škole Mostar. Ovo je također prilika da se međusobno upoznaju, sklope prijateljstva i buduće glazbene suradnje.

Druga večer petog ciklusa session programa Rock Škole Mostar održat će se u četvrtak 2.6.2022. u Klubu 27 (Muzički Centar Pavarotti) s početkom u 20:00. Ulaz na koncert je besplatan.

Kopirati
Drag cursor here to close