Koncert

Mostar Rock School poziva - Uživajte u zvucima sedamdesetih!

Četvrtak je rezerviran za zvuke sedamdesetih godina! Mostar Rock School poziva vas na svoj drugi Programski koncert u školskoj 2023./2024. godini.
Kultura / Glazba | 20. 12. 2023. u 11:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U četvrtak, 21.12. sa početkom u 20 sati, polaznici Rock škole Mostar publici će se predstaviti sa coverima te autorskim radovima koje su marljivo stvarali u proteklom periodu. Predstavljeno će biti jedanaest session band formacija, a iste će pristutne slušaoce zabavljati sa obradama pjesama kultnih bendova poput Led Zeppelin, Talking Heads, Abba te mnogi drugi koji su obilježili ikonične sedamdesete godine.

Session band program mostarske Rock škole omogućava polaznicima da unaprijede vještine grupnog muziciranja, kreativnost i timski rad, kroz 40 dana vježbe i stvaralaštva. Po završetku svakog session ciklusa održavaju se koncerti koji su odlična prilika da mladi muzičari predstave svoje umijeće i rad mostarskoj publici.

Bendovi sa najboljim autorskim pjesmama osvajaju snimanje singla u DK Studiju Rock škole Mostar. Ovo je također prilika da se međusobno upoznaju, sklope prijateljstva i buduće muzičke suradnje.

Koncert se održava K19 - OKC Abrašević, a ulaz je besplatan!

Kopirati
Drag cursor here to close