Prolaznost jednog vremena

Međugorski glazbenik i kantautor Marijo Bevanda predstavlja pjesmu "Samo jedan dan"

Produkciju i aranžman potpisuje Gabrijel Prusina (MASS Studios), a prateće vokale otpjevao je Ivan Vlajčić. Pomoć i podršku u snimanju demo verzije pružio je Emil Bevanda.
Kultura / Glazba | 28. 04. 2023. u 17:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pjesma "Samo jedan dan" izraz je ljepote prolaznosti jednog vremena koje toliko brzo prolazi da je tužno, a to je bolna svjesnost da su čovjek i vrijeme nestalni. "Samo jedan dan" je dan kojem se čovjek vraća, ali u svojim sjećanjima.

Marijo Bevanda, glazbenik i kantautor iz Međugorja, nakon nekoliko godina uživanja u anonimnosti, konačno izdaje novi autorski singl "Samo jedan dan".

Video: Samo jedan dan

Tekst i glazbu potpisuju Marijo Bevanda te kolega i suradnik Srećko Sušac (Paranojevi) s kojim suradnju počinje 2019. godine. Dvojac je od tada do danas stvorio niz pjesama od kojih je svjetlo dana prva ugledala "Samo jedan dan".

Produkciju i aranžman potpisuje Gabrijel Prusina (MASS Studios), a prateće vokale otpjevao je Ivan Vlajčić. Pomoć i podršku u snimanju demo verzije pružio je Emil Bevanda.

Osim video spota na YouTube kanalu, pjesma je dostupna na svim streaming platformama.

Video: Marijo Bevanda - Samo jedan dan

Video spot je djelo slovačkog animatora i ilustratora Lukàša Beleša, a cover art crnogorske dizajnerice Ella’s art and life.

Marijo je poznat po suradnjama s izvođačima iz Mostara kao što su: Mayer, grupa Sove, Malter Ego, Makk te grupa Connect iz Zagreba i Haris Rahmanović-Priki iz Bihaća.

Trenutno predaje Solo pjevanje u Glazbenoj školi Ivana pl. Zajca u Mostaru i Glazbenu kulturu u Osnovnoj školi u Cimu, Mostar. U slobodno vrijeme puno šeta i ispija kave.

Kopirati
Drag cursor here to close