Prijavi se

Ljubuški Outdoor Fest 2022. je ''pred vratima''

Ljubuški Outdoor Festival 2022 održati će se od 26. do 29. svibnja 2022. u Ljubuškom.
Kultura / Glazba | 10. 05. 2022. u 09:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Drugi Ljubuški Outdoor Festival je pred vratima. Još se uvijek stignete prijaviti i natjecati u jednoj od disciplina u Ljubuškom. Prijave traju do 15.5. a prijaviti se možete putem web stranice festivala www.ljof.ba.

Polumaraton ''Dva slapa'' i Ljubuška desetka ''Scunasticus'' su natjecanja koja predstavljaju trkački dio programa, utrke STIPE i MARA čine biciklistički dio festivala dok je paragliding natjecanje ''Kosača'' u preciznom slijetanju paragliding disciplina koju možete prijaviti ukoliko ste paragliding pilot. U programu su također i dječje utrke u biciklizmu i trčanju.

Foto: Ljof.ba / Ljubuški Outdoor Festival 2022.

Ljubuški Outdoor Festival 2022 održati će se od 26. do 29. svibnja 2022. u Ljubuškom i donosi brojne sadržaje poput natjecanja u trčanju, biciklizmu i paraglidingu, outdoor sajam, radionice, predavanja, koncerte i još ponešto.

Ljubuški Outdoor Festival u cjelini čini skup sportsko-rekreativnih aktivnosti kojim će se povezati i revitalizirati razasuta kulturno-povijesna i prirodna baština duž natjecateljskih ruta.

Paragliding natjecanje, trkačke, biciklističke i trail staze povezuje rijeka Trebižat koja pored svog hidrološkog potencijala baštini i dva prirodna bisera: vodopade Kravicu i Koćušu. Ruta povezuje i nacionalne spomenike kulture, rimski vojni logor na Gračinama i tvrđavu Herceg Stjepana Kosače koje predstavljaju posebno bogatstvo ovog festivala.

Foto: Ljof.ba / Ljubuški Outdoor Festival 2022.

Poseban dio festivala čini i glazbeni program koji će zabaviti sve natjecatelje i posjetitelje festivala i planiran je za tri večeri tokom festivala. U nastavku donosimo program zabavnog dijela festivala:

27.5., petak, vodopad Kravica

''Rockplay''

(band OGŠ Ljubuški)

''Little bambie groove''

(band SGŠ Ljubuški)

Jazz kvartet ''BIRDLAND''

(HKD Napredak, podružnica Ljubuški)

28.5., subota, vodopad Kravica

''Noa & Funk blasters''

''ZOSTER''

29.5., nedjelja, vodopad Kravica

''VINYL NIGHT''

Kopirati
Drag cursor here to close