Lady Gaga i gosti

LIVE | Uživajte u online koncertu najvećih svjetskih zvijezda

Lady Gaga je pozvala sve ljude da uživaju u glazbi i ne uplaćuju novce, jer je dosad preko donatora prikupila 35 milijuna dolara.
Kultura / Glazba | 18. 04. 2020. u 19:57 Bljesak.info
One World: Together At Home Special to Celebrate COVID-19 Workers

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U tijeku je veliki miks kućnih streamova u formi online koncerta, a u organizaciji Lady Gage pod nazivom "Jedan svijet: Zajedno kod kuće".

Naime, ovaj koncert javnosti predstavlja grupa za borbu protiv siromaštva Global Citizen i Svjetska zdravstvena organizacija ( WHO), a ima za cilj da podigne svijest o koronavirusu i onima koji su danas na prvim radnim linijama ( zdravstveni radnici, policija i sl. )

Na koncertu nastupaju najveće svjetske zvijezde poput : Alanis Morissette, Andrea Bocelli, Billie Eilish, Billie Joe Armstrong iz Green Daya, samo su neke od potvrđenih zvijezda. Gledamo i Burna Boya, Chrisa Martina, Davida Beckhama, Eddieja Veddera, Eltona Johna, FINNEAS. Uključuju se i Idris i Sabrina Elba, J Balvin, John Legend, Kacey Musgraves, Keith Urban, Kerry Washington, Lang Lang, Lizzo, Maluma. Popisu se priključuju i Paul McCartney, Priyanka Chopra Jonas, Shah Rukh Khan, Stevie Wonder.

Program vode Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel i Stephen Colbert.

U izjavi koju je dala za medije, Lady Gaga je pozvala sve ljude da uživaju u glazbi i ne uplaćuju novce, jer je dosad preko donatora prikupila 35 milijuna dolara.

Pritom je poslala podršku svim medicinskim radnicima širom svijeta.

"Iako fizički ne možemo biti zajedno, učinimo to online", poručila je pjevačica.

Kopirati
Drag cursor here to close