Genije iz sjene

Koncert Sanela Marića – Mare u Sarajevu!

Marin osebujan stil privlačio je i muzičke doajene poput Arsena Dedića koji je kompletan svoj utisak sublimirao u rečenici "Svaka čast Mariću", ali i mostarske muzičare koji danas čine njegov bend.
Kultura / Glazba | 25. 10. 2018. u 10:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Čovjek kojeg su kritičari prozvali "majstorom čežnje" i "genijem iz sjene" objavio je četiri albuma

Ove subote, 27.10.2018., u sarajevskom AG Clubu, s početkom u 21h, bit će održan koncert mostarskog kantautora Sanela Marića Mare.

Čovjek kojeg su kritičari prozvali "majstorom čežnje" i "genijem iz sjene" objavio je četiri albuma, a najveći plasman i ugled postigao je predzadnji album "VasDuh" -na mnogim top listama najbolji album 2008. godine, na njemačkom radiju Funkhaus Europa WDR bio je album mjeseca, a u BiH album godine.

Marin osebujan stil privlačio je i glazbene doajene poput Arsena Dedića koji je kompletan svoj utisak sublimirao u rečenici "Svaka čast Mariću", ali i mostarske glazbenike koji danas čine njegov bend.

Na koncertu u AG-u, Mara će sarajevskoj publici predstaviti svoj četvrti abum "Kovilje", pored standardnog repertoara pjesama koje se razvijale kroz njegovu karijeru.

Ulaznice se mogu nabaviti u pretprodaji po cijeni od 10 KM. Vrijedno je napomenuti kako je broj ulaznica za ovaj koncert ograničen.  

Kopirati
Drag cursor here to close