Klasična glazba

Koncert ''Music and More Summer Fest'' ispred Kosače

Sudionici ovogodišnjeg festivala su najpoznatija imena iz svijeta klasične glazbe, profesori te studenti iz cijeloga svijeta.
Kultura / Glazba | 05. 08. 2022. u 14:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Međunarodni glazbeni festival i ljetna škola ''Music and More Summer Fest'' održat će koncert u nedjelju, 7. kolovoza na platou ispred Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače u 20:30.

Sudionici ovogodišnjeg festivala su najpoznatija imena iz svijeta klasične glazbe, profesori te studenti iz cijeloga svijeta.

Tatjana Ranković, direktor Međunarodnog muzičkog festivala i ljetne škole je istakla da je ovo četvrti''„Music and More Summer Fest'' u okviru koga će biti održano 11 koncerata na nekoliko atraktivnih lokacija u Trebinju kao i jedan koncert u Mostaru.

Međunarodni muzički festival i ljetna škola ''Music and More Summer Fest'' započeo je 3. kolovoza u Trebinju i trajat će  do 14. kolovoza.

''Music and More Summer Fest'' osnovan je 2018. godine kao interdisciplinarni, međunarodni umjetnički program koji pruža jedinstven doživljaj svim polaznicima koji se usavršavaju, uče, izvode glazbena djela i imaju mogućnost da se upoznaju sa bogatom kulturnom baštinom Trebinja.

Kopirati
Drag cursor here to close