Rasprodan koncert

Iz udruge "Otac" poručuju: Dođite na vrijeme, ne čekajte zadnje minute

Također, dodaju kako će na stadionu biti veći broj volontera koji imaju za cilj da pomognu posjetiteljima, sa naglaskom na osobe sa poteškoćama u razvoju.
Kultura / Glazba | 10. 06. 2023. u 12:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

S obzirom da je humanitarni koncert koji će se večeras održati na stadionu Pod Bijelim Bijegom rasprodan, iz udruge 'Otac' poručuju kako će vrata stadiona biti otvorena u 19 sati, te pozivaju publiku da ne čekaju zadnje minute prije početka koncerta da bi ušli na stadion, te tako izbjegnu velike gužve.

"Ovim putem apeliramo na roditelje djece sa poteškoćama u razvoju da ranije dođu na stadion (npr. 19:15h) kako bi mogli zauzeti mjesta koja im odgovaraju. Za djecu i osobe sa poteškoćama u razvoju osiguran je prostor u blizini bine, točnije. atletske staze na stadionu. Uvažavajući činjenicu da mnogima od njih ne odgovara glasna glazba i svjetlosni podražaji, roditeljima i pratnji djece i osoba sa poteškoćama u razvoju otvoren je široki prostor oko bine kako bi imali dovoljno mogućnosti da izaberu poziciju koja im odgovora", poručuju iz udruge 'Otac'.

Također, dodaju kako će na stadionu biti veći broj volontera koji imaju za cilj da pomognu posjetiteljima, sa naglaskom na osobe sa poteškoćama u razvoju.

"Poduzeli smo sve što možemo kako bi koncert svima na stadionu bio što ugodniji. S obzirom da određen broj osoba sa poteškoćama u razvoju prvi put nazoči jednom ovakvom događaju, izazov je sve prilagoditi njihovim potrebama. Ako vidite da organizator može još nešto osigurati djeci i osobama sa poteškoćama u razvoju ili uočite neki propust molimo vas da o tome informirate nekoga od volontera ili organizatora", zaključi su iz udruge 'Otac'.

Kopirati
Drag cursor here to close