Mini turneja

Žestoki zvuci dolaze u Mostar

Kako saznajemo iz tabora benda, ljetni period će biti prilično aktivan, kada će bend zabilježiti dosta festivalskih i klubsih nastupa širom regije, a i Europe.
Kultura / Glazba | 01. 05. 2019. u 00:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

'Rainmaker – Iron Maiden Real Tribute' sastav iz Beograda, će prvog vikenda u svibnju nastaviti svoju aktualnu 'Legacy of the Beast' turneju.

Naime, u okviru ove regionalne turneje, 'Rainmaker' će posjetiti, po prvi put, 2. svibnja klub 'BBCC' (Lukavac), 3. svibnja klub 'Circus' (Split) i dan nakon, 4. svibnja OKC 'Abrašević' (Mostar) – gdje je bend prošle godine zabilježio sjajan nastup. Mostarski koncert počinje od 22 sata, a cijena ulaznice je 8 KM.

Da podsjetimo, 'Rainmaker' je započeo pomenutu (regionalnu turneju) u siječnju tekuće godine. Na svojim koncertima sastav kroz dvosatni set prolazi kroz cjelokupan diskografski opus najvećeg heavy metal benda na svijetu.

Kako saznajemo iz tabora benda, ljetni period će biti prilično aktivan, kada će bend zabilježiti dosta festivalskih i klubsih nastupa širom regije, a i Europe. O tim nastupima će biti riječi uskoro.

Kopirati
Drag cursor here to close