Etno skupina

VIDEO | Čuvarice snimile spot za 'Divojku'

Kultura / Flash | 26. 07. 2017. u 06:36 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Čuvarice su snimile novi spot za pjesmu „Divojka“ za koju su na ovogodišnjim Melodijama Mostara osvojile i nagradu za najbolje debitantice.

Spot je snimljen u suradnji s Produkcijskom kućom SP Filma - Studio Perić.

Tekst za ovu pjesmu napisao je Žarko Madžar, glazbu Biljana, Milenko i David Glibo a aranžman Josip Vukoja Joco. Pjesma pjeva o sretnoj ljubavi momka i djevojke. Djevojku u spotu glumi Marija Petričević (aktivna članica etno skupine Čuvarice) a momka Branimir Uložnik. Ostale uloge u spotu su majka: Kata Jelić i momci: David Glibo, Ivan Vlajčić i Milenko Glibo. I ovaj put Čuvarice su za lokaciju uzeli svoju Ramu. Dio spota su snimile u Ljubuncima a dio na Šćitu.

Novac za ovaj spot je prikupljen na koncertu „Pet godina s vama“ kojeg su Čuvarice održale u mjesecu listopadu 2016. godine, piše Rama-Prozor.info.

Hvala dragom Bogu i svima onima koji su sudjelovali na realizacije ovoga projekta Produkcijskoj kući SP Filma- Studio Perić, obitelji Slavka Jurić, glumcima u spotu, Franjevačkom samostanu Rama-Šćit na čelu s gvardijanom fra. Andrijom Jozić, rama-prozor info i vama dragi prijatelji koji nas podržavate svih ovih godina.

Kopirati
Drag cursor here to close