Namijenjeno svima

Tečaj crtanja i slikanja u Sveučilišnoj galeriji

Tečaj je namijenjen svim uzrastima, početnicima, ali i onima koji imaju prethodno iskustvo u slikanju.
Kultura / Flash | 09. 10. 2023. u 13:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

  / Tečaj crtanja i slikanja

U Sveučilišnoj galeriji u Rodoču organizira se Tečaj crtanja i slikanja pod vodstvom akademskih umjetnika i likovnih pedagoga.

Tečaj je namijenjen svim uzrastima, početnicima, ali i onima koji imaju prethodno iskustvo u slikanju.

Svrha tečaja je promocija likovnog stvaralaštva i moderne umjetnosti kroz samu djelatnost Sveučilišne galerije sa željom stvaranja nove publike, posebice onih najmlađih. Dječje radionice su postale već ustaljen dio likovno-edukativnog programa Sveučilišne galerije, gdje se uz svaku izložbu organiziraju dječje radionice na određenu temu, a vrijedi istaknuti da je radionice u proteklih godinu i pol dana pohađalo više od 500 djece iz Mostara i okolice.

Susreti se održavaju jednom tjedno u trajanju od dva školska sata. Jedan ciklus traje tri mjeseca, od 15. 10. 2023. do 15. 1. 2024. godine.

Polaznici tečaja će kroz tri mjeseca proći sve tehnike crtanja i slikanja. Tečaj vodi profesorica Ljiljana Rajković, akademska slikarica sa dugogodišnjim pedagoškim iskustvom.

Prijave za tečaj traju do 15. 10. 2023., a sve informacije mogu se pronaći na Instagram i Facebook stranicama ili na kontakt tel.: 063 723 614.




Kopirati
Drag cursor here to close