On line knjižara

'Miki' u ožujku najtraženija knjiga

Kultura / Flash | 02. 04. 2017. u 14:00 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najtraženiji naslov iz knjižare knjiga.ba u ožujku je bio naslov "Miki", slijede ga knjige "Dosjei", "Pobune", "Ljubav u doba kokaina" i "Izr(ij)eke -Izreke za raju iz Raja".

Na listi od deset najtraženiji naslova još su "Prokleta avlija", "Bosanska kuhinja", "Alhemičar", "Što pepeo priča" i "Harry potter i plameni pehar".

On line knjižara knjiga.ba preporučila je čitateljima knjigu "Izr(ij)eke -Izreke za raju iz Raja" Sulejmana Bugarija koja je nastala kao rezultat dugogodišnjeg rada u svakodnevnom životu, otkrivajući uzroke zbog čega ljudi nazaduju te zbog čega su nesretni.

Knjiga "Bosanska kuhinja" Muamera Spahića donosi priču o raznolikosti i tradicionalnosti ove kuhinje koja je ujedno i veoma zanimljiva kulinarska cjelina. Ova rafinirana gastronomska kultura riznica je tradicije, simbol identiteta i važan dio bosanskog kolektivnog pamćenja.

Preporuka iz knjižare je i "Što pepeo priča" Dževada Karahasana, a iza korica knjige smještena su tri dijela, prvi naslov je Sjeme smrti, drugi je Utjeha noćnog neba i treći je naslovljen Miris straha. Svi naslovi su simbolični i nose određenu mistiku i poruku.

Kopirati
Drag cursor here to close