Pet hitova

Tjedan njemačkog filma u OKC Abrašević

Svih sedam festivalskih filmova obećavaju, ne samo uzbudljiva i dirljiva kino iskustva, već pružaju i puno prostora za razmišljanje i razgovor, stoji u najavi organizatora.
Kultura / Film TV | 20. 10. 2023. u 08:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Od ožujka do studenoga 2023. Goethe-Institut predstavlja Tjedan njemačkog filma u nekoliko gradova u Bosni i Hercegovini. Odabrano je pet novih njemačkih igranih filmova iz 2020. i 2021., uključujući nagrađivane hitove s Berlinalea, socijalne drame, jedan Road Movie, te kriminalistički film za odrasle, mlade i djecu.

Izbor filmova nudi dubok uvid u današnje njemačko društvo, ali i uznemirujući uvid u globalni svijet koji nas čeka u budućnosti. Svih sedam festivalskih filmova obećavaju, ne samo uzbudljiva i dirljiva kino iskustva, već pružaju i puno prostora za razmišljanje i razgovor, stoji u najavi organizatora.

Mostarska publika moći će u OKC Abrašević od 23. do 27. listopada pogledati filmove: ‘Moj sin', Lena Stahl (drama, komedija), 2020.; 'Misija Ulja Funk', Barbara Kronenberg (avantura), 2021.; 'Kopilot - Svijet će biti drugačiji', Anne Zohra Berrached (drama), 2021.; 'Sanjar košmara', Philipp Klinger (drama), 2020.; 'Hyperland', Mario Sixtus (drama, SF), 2021.

Ulaz na sve projekcije je besplatan.

Kopirati
Drag cursor here to close