Jedva čekamo!

Na Netflix sutra stiže "Lažljivi život odraslih", serija prema romanu Elene Ferrante

Sama autorica romana sudjelovala je u pisanju scenarija tako da očekujemo izvrstan materijal za binganje za produženi vikend.
Kultura / Film TV | 03. 01. 2023. u 20:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nova 2023. na Netflixu počinje sjajno - sutra, 4. siječnja stiže serija 'Lažljivi život odraslih', ekranizacija romana velike Elene Ferrante koja nas je osvojila tetralogijom 'Genijalna prijateljica'.

Šest epizoda "Lažljivog života odraslih" 

Seriju koja ima 6 epizoda režirao je Edoardo De Angelis, a glavnu ulogu, Giovannu, igra Giordana Marengo. Njezinu tetu Vittoriu glumi Valeria Golino.

Roman prati Giovannin razvoj od djetinjstva do adolescencije tijekom 1990-ih u Napulju, gradu čija se dva lica boje jedno drugoga i istodobno preziru - bogatiji dio Napulja sa svojim bogatijim četvrtima koje nose masku rafiniranosti te drugi dio grada, vulgarniji, ali uzbudljiviji i u kojem Giovannina tetka Vittoria živi.

Jedna od najvećih autorica našeg doba 

Giovannini roditelji, situirani srednjoškolski profesori, ne vole Vittoriu, djevojčica ju gotovo ni ne poznaje, ali kao da se polako pretvara u nju.

Video: 

Sama autorica romana sudjelovala je u pisanju scenarija tako da očekujemo izvrstan materijal za binganje za produženi vikend.

Nakon objave 'Genijalne prijateljice', Elena Ferrante, čiji je identitet nepoznat javnosti, dospjela je na top-liste najčitanijih autora diljem svijeta, a kritičari su je proglasili jednom od najvažnijih svjetskih autora našeg doba.

Kopirati
Drag cursor here to close