Razgovori glumaca s publikom

Publika će imati priliku saznati detalje sa snimanja filma 'Otac'

Prema ideji autorskog tima, organizira se jedan smislen i konstruktivan razgovor s publikom
Kultura / Film TV | 15. 10. 2020. u 08:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Specijalna projekcija filma "Otac" Srdana Golubovića, uz nazočnost redatelja i glumaca, bit će održana u petak od 19 sati, a razgovor sa publikom planiran je za 21 sat, poslije projekcije u Dvorani kulturnog centra u Beogradu.

Prema ideji autorskog tima, organizira se jedan smislen i konstruktivan razgovor s publikom koja će u petak biti na filmu od 19 sati, a zbog primjene antiepidemijskih mjera, ne može biti više od 100 gledatelja u sali DKC.

Na taj način se pruža jedinstvena prilika da iskreni filmski ljubitelji mogu osobno od ekipe filma saznati mnoge pojedinosti o snimanju filma, iza kulisa, da o najuspješnijem domaćem kinematografskom djelu ove godine pričaju sa ljudima koji su ga stvarali, prije svega sa redateljem Srđanom Golubovićem i djelom glumačke ekipe.

Inspiriran bolnim istinitim događajima, "Otac" je priča o čovjeku kome oduzimaju djecu zbog njegovog siromaštva, drama o gubitniku, otpadniku i poniženom čovjeku koji kroz svoje putovanje pješke od sela na jugu Srbije do prijestolnice, iz protesta, dostojanstva i želje da se dokaže sebi i drugima, iz očaja - postaje heroj.

Novi, četvrti film scenariste i redatelja Golubovića (Apsolutnih sto, Klopka, Krugovi) imao je premijeru na FEST-u 2020, kada je u Beogradu službeno i promoviran s glumačkom i autorskom ekipom.

Sada će drugi put imati susret sa javnošću, direktno s ciljnom grupom ove emotivne i uzbudljive drame koja je osvojila dva priznanja na prestižnom Berlinskom festivalu ove godine: nagradu publike i nagradu ekumenskog žirija.

"Otac" je nagrađen na Festivalu u Puli - najbolji glumac Goran Bogdan, i sam film u cjelini je osvojio glasove publike za najbolji - "Zlatna vrata Pule".

U filmu igraju - Goran Bogdan, Nada Šargin, Milica Janevski, Boris Isaković, Nikola Rakočević, Ljubomir Bandović, Jovo Maksić, Milan Marić, Slaviša Čurović, Ivan Ðorđević Džudi, kao i pokojni - Marko Nikolić.
Film je rađen u produkciji kuće "Baš čelik" iz Srbije u vlasništvu redatelja i Jelene Mitrović, u koprodukciji sa drugim kompanijama iz Europe i regije - Francuske, Njemačke, Slovenije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Kopirati
Drag cursor here to close