Natječaj

Prijavite film za 23. Mediteran Film Festival

Na natječaju mogu sudjelovati autori dokumentarnih filmova iz mediteranskih zemlja koji svoje prijave pošalju do 31. srpnja 2022. godine.
Kultura / Film TV | 05. 04. 2022. u 16:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Otvoren je natječaj za prijavu dokumentarnih filmova za 23. Mediteran Film Festival, koji će od 11. do 15. listopada 2022. biti održan u Širokom Brijegu. Na natječaju mogu sudjelovati autori dokumentarnih filmova iz mediteranskih zemlja koji svoje prijave pošalju do 31. srpnja 2022. godine. Detalji s uvjetima prijave, kao i sama prijavnica, nalaze se na službenoj web stranici festivala.

Mediteran Film Festival dijeli filmove u natjecateljskom programu u dvije kategorije – selekciju kratkog dokumentarnog filma, u trajanju do 30 minuta, te selekciju dugog dokumentarnog filma, u trajanju više od 30 minuta. Selektor festivala pregledat će sve filmove koji budu poslani najkasnije do 31. srpnja 2022. i čija prijava bude ispunjavala sve zadane uvjete.

O najboljima će za vrijeme 23. MFF-a odlučivati šesteročlani međunarodni žiri, koji će ocjenjivati filmove iz obje selekcije te tako dodijeliti MFF projektor u dugometražnoj, odnosno kratkometražnoj selekciji. Treću nagradu, tradicionalno, svojim glasovima za omiljeni film dodijelit će publika efstivala.

Više informacija o 23. izdanju Mediteran Film Festivala potražite na službenoj web stranici ili Facebook stranici.

Kopirati
Drag cursor here to close