Iznenađenje

Ovo je najgledanija Netflix serija u 2023. godini

Riječ je o akcijskoj seriji The Night Agent koja je u prošloj godini prikupila impozantnih 812 milijuna sati gledanja,
Kultura / Film TV | 08. 01. 2024. u 12:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Itekako smo se iznenadili kada smo vidjeli naslov koji je zauzeo vrh liste najgledanijih serija na Netflixu u 2023. godini.

Riječ je o akcijskoj seriji The Night Agent koja je u prošloj godini prikupila impozantnih 812 milijuna sati gledanja, piše Journal

Top 3

Drugo mjesto pripalo je drugoj sezoni serije Ginny i Georgia sa 665 milijuna sati pregleda. Prva sezona spomenute serije također se našla na ovoj listi – točnije na devetom mjestu s 302 milijuna odgledanih sati.

Zanimljivo, ovaj naslov nije privukao toliko veliku pažnju kod domaćih gledatelja. Listu TOP 3 najgledanijih naslova u godini za nama zatvara prva sezona korejske serije The Glory.

Video: The Night Agent | Official Trailer | Netflix

Prije nego se pozabavimo najgledanijim naslovom, istaknimo i kako su svoje mjesto na listi najgledanijih našle i serije Wednesday, Queen Charlotte: A Bridgerton Story, You, La Reina del Sur, Outer Banks i FUBER.

Serija The Night Agent prati Petera Sutherlanda, FBI agenta nižeg ranga koji radi u podrumu Bijele kuće. Pritom ima prilično jasan zadatak – mora paziti na telefon koji nikada ne zvoni. No, kada jednom zazvoni, to ga gura u opasnu zavjeru koja ga vodi sve do Ovalnog ureda.

Statistike pokazuju 

Temeljena je na istoimenom romanu Matthewa Quirka, a može se pohvaliti kako je postala treća najgledanija debitantska serija na Netflixu u prva četiri dana prikazivanja. To joj je osiguralo i ekspresno obnovljene za drugu sezonu.

Trenutno nije poznato kada bi se ona mogla pojaviti na malim ekranima.

Zašto je nas je iznenadilo što se The Night Agent našao na prvom mjestu ljestvice? Riječ je o seriji koja za sobom nije ostavila velik trag, odnosno nije se našla na listama kako najboljih, tako ni najgorih naslova godina.

Prikupila je mahom pozitivne komentare kako kritike, tako i publike, no nije prouzrokovala ovacije.

Ipak, statistike pokazuju kako je riječ o naslovu koji je svojom radnjom uspješno privukao velik broj gledatelja. No ono što je i najvažnije – uspio ih je privući da nastave gledanje.

Kopirati
Drag cursor here to close