Traileri obećavaju

6 najiščekivanijih novih serija u 2024. godini

Osim novih sezona postojećih serija koje volimo, nas zanima novi sadržaj kojeg ćemo gledati ove godine.
Kultura / Film TV | 03. 01. 2024. u 13:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ulazak u Novu godinu dolazi s raznim stvarima kojima se veselimo. Jedna od njih su i nove serije koje jedva čekamo pogledati.

Osim novih sezona postojećih serija koje volimo, nas zanima novi sadržaj kojeg ćemo gledati ove godine. Journal donosi listu najočekivanijih.

Masters of the Air

Masters of the Air jedna je od najiščekivanijih novih serija u 2024., a dolazi nam i uskoro. Riječ je o miniseriji koja prati 11 vojnika u Drugom svjetskom ratu koji su dio bombardera zvanog Leteća tvrđava.

Masters of the Air — Official Teaser | Apple TV+

Seriju su kreirali Steven Spielberg i Tom Hanks, a okupila je zanimljive glumce. U Masters of the Air gledat ćemo Austina Butlera, Barryja Keoghana i Calluma Turnera. Prve dvije epizode stižu na Apple TV+ 26. siječnja.

True Detective

Znamo da True Detective tehnički nije nova serija, no s obzirom na to da je antologijska i da je ne dobivamo svake godine, definitivno je možemo uvrstiti u našu listu. 

Video: True Detective - Season 1: Trailer - Official HBO UK

Četvrta sezona, nazvana North Country stiže nam 14. siječnja na HBO, a cijela sezona će imati šest epizoda. Glavna uloga pripala je veteranki Jodie Foster, a pratit će slučaj nestanka na Aljaski.

The Regime

Još jedna nova HBO-ova serija dolazi nam ove godine, točnije 3. ožujka. The Regime je drama koja prati godinu dana unutar jednog autoritarnog režima koji je pred raspadom.

Video: The Regime | Official Teaser | Max

Izašao je i trailer, a glumačka postava je impresivna. Čine je Kate Winslet, Hugh Grant, Andrea Riseborough, Martha Plimpton i Matthias Schoenaerts.

The Penguin

Mnogi obožavatelji Batmana jedva čekaju novu miniseriju koja će pratiti njegovog suparnika i zlikovca, Penguina. Jednostavnog imena, The Penguin ove godine stiže na HBO Max, a prati transformaciju Oswalda Cobblepota iz unakaženog nitkova u poznatog gangstera iz Gothama.

Video: THE PENGUIN Teaser Trailer (2024)

Ulogu će reprizirati Colin Farrell koji ga je glumio i u zadnjem filmu o Batmanu.

Mr. & Mrs. Smith

Remake poznatog akcijskog filma Mr. and Mrs. Smith s Angelinom Jolie i Bradom Pittom u glavnim ulogama, ove godine nam dolazi u obliku serije.

Dva stranca dobivaju posao u špijunskoj agenciji koja im nudi život pun špijunaže, bogatstva i putovanja. Kvaka: novi identiteti u dogovorenom braku.

Video: MR. & MRS. SMITH Trailer (2024) Donald Glover

Ovaj put će Smithove utjeloviti Donald Glover i Maya Erskine, a pojavljuju se još i Paul Dano i Michaela Coel. Serija stiže 2. veljače na Prime.

Palm Royale

Još jedna miniserija koja bi mogla biti obećavajuća dolazi nam 20. ožujka na Apple TV+.

Video: Palm Royale (2024) Trailer | Release Date | Everything You Need To Know!!!

Riječ je o seriji Palm Royale koja prati ženu koja rekonstruira svoj identitet 1960-ih nakon što ju je ostavio suprug i cijeli njezin društveni krug.

Glumačka postava nagovještava kako bi moglo biti riječ o odličnoj seriji. U glavnoj ulozi gledat ćemo komičarku Kristen Wiig, a pridružuju joj se i Allison Janney, Laura Dern, Josh Lucas, Leslie Bibb te pjevač Ricky Martin, ali i manekenka Kaia Gerber, kćer Cindy Crawford.

 
Kopirati
Drag cursor here to close