Stiže na Netflix!

Omiljena romantična komedija postala je serija

Serija koja će također nositi ime One Day nadahnuta je scenarijem filma, kao i istoimenim književnim predloškom iz kojeg je potekao, a kojeg potpisuje David Nicholls.
Kultura / Film TV | 13. 01. 2024. u 15:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Primjetno je kako nekoć popularni žanr romantičnih komedija prolazi određenu stagnaciju. Interes još uvijek postoji, no nova ostvarenja, premda bila najavljivana kao novi hitovi, nerijetko ostavljaju dojam potraćenog vremena.

Ne čudi stoga što se studiji okreću dobro poznatim naslovima koje predstavljaju u novim formatima ili im podaruju nove nastavke, piše Journal

Upravo je prvi navedeni slučaj onaj koji je zadesio film One Day (Jedan dan) iz 2011. godine prema kojem nastaje nova Netflixova serija.

Serija koja će također nositi ime One Day nadahnuta je scenarijem filma, kao i istoimenim književnim predloškom iz kojeg je potekao, a kojeg potpisuje David Nicholls. Poznati britanski književnih ponovno aktivno sudjeluje i u ovom projektu.

Video: One Day | Official Trailer | Netflix

U filmskoj adaptaciji glave su uloge bile povjerene Anne Hathaway i Jimu Sturgessu, dok će u televizijskoj adaptaciji likove Emme i Dextera utemeljiti Ambika Mod i Leo Woodall (koji će mnogima biti poznat zbog prethodnog angažmana u seriji The White Lotus). Serija na Netflix stiže 8. veljače.

Podsjetimo, serija One Day na male ekrane će donijeti ljubavnu priču Emme i Dextera, koja se proteže kroz nekoliko desetljeća. Svaka epizoda prikazat će nam njihov odnos na točno određen dan (datum), no u različitim godinama života. Vidjet ćemo formiranje njihovog odnosa, kao i probleme na koje u njemu nailaze.

Onima koji su pročitali književni predložak ili pogledali njegovu filmsku adaptaciju kraj njihove ljubavne priče dobro je poznat. No, vjerujemo kako će ljubitelji romansi spremno dati priliku i ovoj seriji. Njezin najavno video čeka vas u nastavku.

Kopirati
Drag cursor here to close