Živi i zdravi

Goran Bogdan i Tihana Lazović u komediji koja bi mogla osvojiti regiju

Komedija Živi i zdravi, već nakon prvog trailera izazvala je veliku pažnju publike. U nastavku donosimo sve pojedinosti o ovom ostvarenju.
Kultura / Film TV | 16. 01. 2024. u 12:06 Bljesak.info
ŽIVI I ZDRAVI - ZVANIČNI TREJLER - U BIOSKOPIMA OD FEBRUARA 2024.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novo ostvarenje redatelja i scenarista Ivana Marinovića, komedija Živi i zdravi beogradsku premijeru imat će 6. veljače, dok će se film u redovnoj distribuciji u domaćim kinima naći od 8. veljače.

Film je svjetsku premijeru imao u okviru Glavnog natjecateljskog programa međunarodnog Filmskog festivala Black Nights u Talinu, prenosi Journal

Velika glumačka imena

Kada je riječ o regiji, priliku prvi pogledati komediju u kojoj su uloge ostvarila značajna regionalna glumačka imena imat će crnogorska publika i to pretpremijerno u Herceg Novom 30. siječnja. Regionalna premijera zakazana je sutradan u Podgorici.

Marinović je publici poznat po debitantskom ostvarenju Igla ispod praga. Riječ je o filmu koji je 2016. godine bio crnogorski kandidat za nagradu Oscar.

Komedija Živi i zdravi, već nakon prvog trailera izazvala je veliku pažnju publike. U nastavku donosimo sve pojedinosti o ovom ostvarenju.

Vjenčanje, tradicija, sukob novog i starog, ali i prelijepi ambijent primorja Crne Gore, okvir su ovoj dirljivoj i eksplozivnoj komediji.

Uloge tumače poznati glumci i glumice iz Srbije i regije – Tihana Lazović, Mirjana Joković, Goran Bogdan, Dragana Dabović, Snježana Sinovčić Šiškov, Momčilo Pićurić, Goran Slavić, Dejan Đonović i drugi.

Koprodukcija šest država

Komedija prati mladi par prije i tijekom svadbe. Dinamičan i kompliciran odnos mlade koja naprasno odustaje od udaje i mladoženje koji je na inzistiranje oca primoran na ovaj čin, vjenčanje pretvaraju u farsu s nizom neočekivanih radnji.

Foto: Sense Production i Adriatic Wester promo / Film Živi i zdravi

Uzbudljiva situacija začinjena je pićem i dinamitom, baš kako tradicija i običaji nalažu.

Film Živi i zdravi je koprodukcija šest država. Partneri su Adriatic Western iz Crne Gore, Sense Production iz Srbije, Analog Vision iz Češke, Kinorama iz Hrvatske, Krug Film iz Severene Makedonije i Spok Film iz Slovenije.

Film su podržali Filmski centar Crne Gore, Radio Televizija Crne Gore, Opština Herceg Novi, Portonovi resort, Turistička organizacija Herceg Novi, Filmski centar Srbije, Češki filmski fond, Hrvatski audiovizualni centar, Filmska agencija Severne Makedonije, Slovenski filmski centar, Eurimages, Kreativna Europa MEDIA i See Cinema Network.

Kopirati
Drag cursor here to close