U suradnji s Veleposlanstvom države Izrael

M.T. Abraham Group organizira besplatne projekcije filma Pijanist

Film će se prikazivati ​​sljedeći tjedan (od 23. do 27. siječnja), tri puta dnevno u kinu Cinestar u Mepas Mallu u Mostaru. Satnice prikazivanja filma: 15h, 18h i 21h.
Kultura / Film TV | 22. 01. 2023. u 15:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dan 27. siječnja je Međunarodni dan sjećanja na Holokaust. Ovom prigodom M.T. Abraham Group, u suradnji s Veleposlanstvom države Izrael u Bosni i Hercegovini, organizira besplatnu projekciju filma ''Pijanist'' za studente i građane Bosne i Hercegovine, s ciljem dodatnog podizanja svijesti i pomoći u edukaciji građana o jednom od najstrašnijih zločina počinjenih u ljudskoj povijesti.

Holokaust je bio genocid bez presedana nad europskim Židovima tijekom Drugog svjetskog rata. Između 1941. i 1945. nacistička Njemačka i njeni suradnici sustavno su ubili oko šest milijuna Židova diljem Europe koji je bio pod njemačkom okupacijom, što predstavlja oko dvije trećine europskog židovskog stanovništva. Ubojstva su izvršena u pogromima i masovnim strijeljanjima, politikom istrebljenja kroz rad u koncentracijskim logorima, te u plinskim komorama i plinskim kombijima u njemačkim logorima za istrebljenje.

Film će se prikazivati sljedeći tjedan (od 23. do 27. siječnja), tri puta dnevno u kinu Cinestar u Mepas Mallu u Mostaru. Satnice prikazivanja filma: 15h, 18h i 21h.

Besplatna rezervacija ulaznica moguća je isključivo putem e-maila: [email protected] Ukoliko građani imaju dodatnih pitanja, upite mogu uputiti na navedeni mail ili na telefon: +387 36 841 841.

Obrazovanjem mladih imamo moć spriječiti da se ovi strašni zločini više ikada ponove.

Trailer film pogledajte OVDJE.

Kopirati
Drag cursor here to close