Filmska poslastica

Joaquin Phoenix postaje Napoleon

Film će nam donijeti novi pogled na privatni i poslovni život jednog od najpoznatijih lica u svjetskoj povijesti.
Kultura / Film TV | 11. 04. 2023. u 12:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zahvaljujući proslavljenom redatelju Ridleyju Scottu ove ćemo godine dobiti priliku vidjeti glumca Joaquina Phoenixa u ulozi francuskog cara Napoleona. Naime, nagrađivanom glumcu je povjerena glavna uloga u biografskom filmu koji nosi jednostavan naziv Napoleon.

Novi naslov izvorno je predviđen za objavu na platformi Apple+, no posljednje informacije svjedoče kako će se krajem studenog ipak pojaviti i u odabranim kinima, prenosi Journal

Film će nam donijeti novi pogled na privatni i poslovni život jednog od najpoznatijih lica u svjetskoj povijesti. Osim Napoleonovih političkih podviga, film donosi uvid u njegov, često kontroverzan, odnos sa suprugom Josephine, koju je utjelovila Vanessa Kirby. Prvi kadrovi svjedoče kako nas čeka pravi spektakl!

Joaquin Phoenix i Ridley Scott prethodno su snage udružili u projektu Gladijator, koji se za obojicu pokazao kao dobitna kombinacija. Zanimljivo, ovaj kino hit će uskoro dobiti i svoj nastavak, koji bi u kina trebao stići naredne godine. Više o njemu možete doznati ovdje.

Uz Napoleona, glumac aktivno sudjeluje u realizaciji novog filma iz serijala o Jokeru, koji nosi naziv Folie à deux, a koji bi na velika platna trebao stići u listopadu 2024. godine. Novosti o ovom projektu donosimo na linku. U međuvremenu, proslavljenoga glumca moći ćemo gledati u filmu Beau se boji, koji u domaća kina stiže početkom svibnja.

Kopirati
Drag cursor here to close