Lik osmišljen posebno za Kim

Kim Kardashian uplovljava u glumačke vode, u seriji će igrati glavnu ulogu

Detalji o novoj sezoni nisu poznati, ali je Murphyjev menadžer za Variety rekao da Kardashian ima glavnu ulogu u 12. sezoni “Američke horor priče”
Lifestyle / Zabava | 11. 04. 2023. u 06:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kim Kardashian dodaje još jednu stavku u svoj stalno rastući životopis. Naime, reality zvijezda koja je postala poslovna žena pridružuje se 12. sezoni "Američke horor priče".

Kardashian je to objavila u ponedjeljak na svom Instagram profilu, objavivši teaser video s jezivom muzikom koji otkriva da će se nadolazeća sezona antologijske serije Ryana Murphyja zvati “Delicate”.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Roberts je također objavio isti video s naslovom: “Ovog ljeta… Kim i ja smo delikatni.”

Detalji o novoj sezoni nisu poznati, ali je Murphyjev menadžer za Variety rekao da Kardashian ima glavnu ulogu u 12. sezoni “Američke horor priče” te da je lik osmišljen posebno za nju.

Kim Kardashian je TV zvijezda već više od 15 godina. Pojavila se u E!-jevom showu “Keeping Up With the Kardashians” i sada Huluovom “The Kardashians”, ali rijetko je uranjala prste u glumački bazen. Glumila je samu sebe u sitcomima poput “How I Met Your Mother”, “30 Rock” i “2 Broke Girls”.

Kardashian nije glumila više od desetljeća, a “Američka horor priča” zasigurno će biti njena najistaknutija uloga do sada, piše Variety.

Kopirati
Drag cursor here to close