Novo animirano ruho

Na Netflix stiže animirana verzija serije “Stranger Things”

Tvorci serije ''Stranger Things'', Matt i Ross Duffer, potvrdili su da će se Netflixova hit serija vratiti u novom, animiranom ruhu.
Kultura / Film TV | 11. 04. 2023. u 06:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Netflix nastavlja s izgradnjom franšize "Stranger Things", a gigant streaminga ovoga puta je naručio animiranu verziju hit serije.

Gotovo svi detalji o animiranoj seriji se drže u tajnosti, osim činjenice da su je razvili Eric Robles i Flying Bark Productions. Robles je prethodno kreirao animirane serije ''Random! Crtići'', ''Fanboy & Chum Chum'' i ''Glitch Techs'', piše Variety.

Animirano ruho

Tvorci serije ''Stranger Things'', Matt i Ross Duffer, potvrdili su da će se Netflixova hit serija vratiti u novom, animiranom ruhu.

''Oduvijek smo sanjali o animiranoj verziji ‘Stranger Things’ u duhu subotnjih jutarnjih crtića uz koje smo odrastali, i vidjeti ostvarenje ovog sna bilo je apsolutno uzbudljivo'', rekla su braća Duffer te su dodali: ''Ne možemo biti više oduševljeni onime što su smislili Eric Robles i njegov tim — scenariji i ilustracija su nevjerojatni i jedva čekamo podijeliti više detalja s vama! Avantura se nastavlja.''

''Stranger Things'' se pokazao kao globalni hit i jedna od Netflixovih najpopularnijih originalnih serija otkako je prvi put prikazana 2016. godine. Posljednja, peta sezona objavljena je u veljači 2022.

Death Note

Netflix je u srpnju 2022. najavio planove za akcijsku spinoff seriju i kazališnu predstavu smještenu unutar svijeta “Stranger Things” mitologije, a braća Duffer su u to vrijeme, u skladu sa svojim cjelokupnim ugovorom s Netflixom, osnovali produkcijsku kompaniju Upside Down Pictures i postavili su Hilary Leavitt na mjesto direktorice firme, kako bi vodila poslovanje i nove projekte u nastajanju.

Osim spinoffa i kazališne predstave, braća Duffer rade na akcijskoj TV verziji japanske mange i anime serije ''Death Note''. Serija je prethodno adaptirana u igrani film 2017. godine. Također rade na adaptaciji serije knjige Stephena Kinga i Petera Strauba “The Talisman” uz Stevena Spielberga Amblin Entertainment i Paramount Television.

Kopirati
Drag cursor here to close