Ezra Miller u glavnoj ulozi

Objavljen trailer za film 'Dalíland'

Trailer za film redateljice Mary Harron ('Američki psiho') objavljen je u četvrtak te najavljuje izlazak filma 9. lipnja u kinima.
Kultura / Film TV | 07. 04. 2023. u 11:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ezra Miller i Ben Kingsley tumače slavnog umjetnika Salvadora Dalíja, što se može vidjeti i u prvom traileru za nadolazeći biografski film 'Dalíland'.

Trailer za film redateljice Mary Harron ('Američki psiho') objavljen je u četvrtak te najavljuje izlazak filma 9. lipnja u kinima, prenosi Miss7.hr

U središtu filma 'Dalíland' je pomoćnik galerije, kojeg glumi Christopher Briney, koji ima zadatak pomoći Dalíju (Kingsley) u pripremama za istaknutu izložbu u 1970-ima usred umjetnikova napetog odnosa sa suprugom Galom (Barbara Sukowa). Miller portretira mlađu verziju nadrealističkog slikara u flashback scenama.

"Smrt, to me plaši i to je osnova moje inspiracije", kaže Kingsley tijekom emotivnog trenutka u traileru.

Rupert Graves, Andreja Pejić i Suki Waterhouse također se pojavljuju u filmu prema scenariju Johna C. Walsha. Producenti su Daniel Brunt, Chris Curling, Edward R. Pressman, Sam Pressman i David O. Sacks. Ezra Miller je također i zvijezda u dugo očekivanom filmu Warner Bros-a o superjunaku 'The Flash', koji bi trebao biti objavljen 16. lipnja.

Dugo odgađani naslov bio je u središtu nagađanja zbog Millerovih osobnih problema, uključujući niz događanja koji uključuju uhićenja i kontroverze. Miller je u kolovozu dao izjavu u kojem je rekao da je tražio liječenje za 'složene probleme mentalnog zdravlja'.

Video: Dalíland - Official Trailer | Starring Sir Ben Kingsley | Directed by Mary Harron | Opens June 9

Tijekom intervjua koji je objavljen u rujnu, Harron je rekla da je Miller „stigao na set s potpuno realiziranom izvedbom“ za 'Dalíland'. Redateljica je objasnila da je Miller u početku bio izabran za pomoćnika galerije, ali je morao prijeći na manju ulogu zbog sukoba rasporeda s njihovom ulogom u filmu 'Fantastične zvijeri: Dumbledoreove tajne'.

Što se tiče filma 'Dalíland' jedan je američki filmski kritičar napisao:

"Mnogo priče oko premijere odnosit će se na skandaloznog Ezru Millera, koji nakratko glumi umjetnika kao mladića; ali taj dio glumačke postave pokazao se vrlo prikladnim i film zaslužuje da bude ocijenjen kao ugodan i prosvjetljujući, bez obzira na kontroverzu koja se vrti oko glumca". 

Kopirati
Drag cursor here to close