''Neću ga pogledati''

Izašao trailer za film koji je Cage snimio u Dubrovniku

Cage u filmu glumi samog sebe, a neke od domaćih lokacija na kojima se film snimao 2020. godine su vila Šeherezada, Umjetnička galerija, Konavli i Cavtat.
Kultura / Film TV | 17. 12. 2021. u 17:18 Bljesak.info
The Unbearable Weight of Massive Talent

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izašao je trailer za film The Unbearable Weight of Massive Talent, film koji se snimao u Dubrovniku i okolici, a u kojem glavnu ulogu ima Nicolas Cage, piše Index.hr.

Cage u filmu glumi samog sebe, a neke od domaćih lokacija na kojima se film snimao 2020. godine su vila Šeherezada, Umjetnička galerija, Konavli i Cavtat. Brojne od tih lokacija vidljive su i u traileru.

O čemu se radi u filmu? Pa poprilično je bizarno i teško objašnjivo.

Dakle, Nicolas Cage glumi Nicolasa Cagea, glumca kojemu propada karijera i koji je zbog toga prisiljen prihvatiti posao od milijun dolara - da dođe na rođendan bogatog obožavatelja. Nicolas Cage se zatim zatekne u situaciji da, kako bi spasio sebe i svoje voljene, mora postati svi najpoznatiji i najlegendarniji likovi koje je tijekom karijere odigrao u filmu, ali kao stvarni Nicolas Cage.

Ništa ne razumijete? Da, malo kome je jasno, ali kritike su zasad poprilično pozitivne.

Cage je ranije u jednom intervju rekao da film nikad neće pogledati.

"Nikad neću pogledati taj film. Rečeno mi je da je to dobar film. Pogledao ga je moj menadžer, Mike Nilon, koji je i producent. Bio je jako sretan. Rečeno mi je da se i publici svidio film. Ali jednostavno mi se čini preludo otići u kino i gledati samog sebe kako igram vrlo neurotičnu verziju sebe, punu tjeskobe. Redatelj Tom Gormican me stalno tjerao u tom smjeru. Rekao sam mu da to zapravo nisam ja", pojasnio je.

U filmu igraju i Pedro Pascal i Neil Patrick Harris, a premijera bi trebala biti 22. travnja 2022. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close