Kad se male ruke slože

VIDEO | Goran Bogdan oduševljava pratitelje radom na zemlji

Odjeven je bio u potkošulju, široku trenirku i čizme.
Kultura / Film TV | 19. 03. 2024. u 06:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Goran Bogdan (@bogdangoranbogdan)

Glumac Goran Bogdan, koji je 2021., nakon niza odličnih uloga u Hrvatskoj i Americi, zasjao je u filmu "Otac" Srdana Golubovića te dobio zasluženu nominaciju za nagradu Europske filmske akademije, poznate i kao "europski Oscar".

Glumac je izazvao oduševljenje među svojim pratiteljima novom objavom na Instagramu. Na Instagramu je podijelio video u kojem se vidi kako kopao i obrađivao zemlju, držeći motiku u ruci.

Odjeven je bio u potkošulju, široku trenirku i čizme.

U pozadini videa svirala je pjesma "Kad se male ruke slože".

U opisu videa napisao je: "Knut Hamsun: Blagoslov Zemlje....", referirajući se na knjigu koja je osvojila Nobelovu nagradu za književnost 1920. godine.

Pratiteljima se jako svidio njegov video. Neki od komentara su: "Svaka čast, uljepšao si mi ponedjeljak", "Ali ova majica", "Kršan čovjek, što da ne pomoći malo u polju", "Ma bravo. Sada si mi još draži", "Savršeno to radiš. Bravo", "Loša reklama za teretane i fitness centre".

Goran Bogdan je ostvario zavidnu karijeru i na svjetskoj filmskoj razini, a njegov ovogodišnji film ‘Daleko’ prikazuje se i na platformi Netflix. Inače, Hercegovac je diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, nakon čega je 2005. godine upisao Akademiju dramskih umjetnosti u Zagrebu, gdje je diplomirao sedam godina kasnije.

Kopirati
Drag cursor here to close