Glavom, brate, glavom

VIDEO | Goran Bogdan u okršaju sa španjolskim vratima :)

"Treba jače gurati", "Glavom, brate, glavom" i "Volim ljude koji se ne stide svojih blamova" samo su neki od komentara na Instagramu
Lifestyle / Flash | 11. 03. 2023. u 08:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Goran Bogdan trenutno se nalazi u Barceloni, a na Instagramu je objavio video svoje "borbe" s ulaznim vratima jednog kafića, koju je lajkalo više od 3300 ljudi.

Glumca je snimao netko iz njegovog društva, a na snimci se vidi kako dolazi do staklenih vrata koje zatim pokušava otvoriti. Nakon nekoliko neuspješnih pokušaja, u pomoć mu je pristigla konobarica koja je otvorila vrata i tako mu skratila muke.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Goran Bogdan (@bogdangoranbogdan)

No jednom kad je uspio ući, zbunjeni glumac našao se u drugom problemu. Naime, trebalo je izaći iz kafića, što je značilo ponovnu borbu sa staklenim vratima. I dok je ponovo pokušavao otkriti kako otvoriti vrata, konobarica mu je još jednom pristigla u pomoć i otvorila vrata.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Goran Bogdan (@bogdangoranbogdan)

Snimke su privukle pažnju pratitelja koji ne prestaju komentirati njegovu muku s vratima.

"Treba jače gurati", "Glavom, brate, glavom" i "Volim ljude koji se ne stide svojih blamova" samo su neki od komentara na Instagramu, a glumčevu borbu komentirao je i Tarik Filipović, koji je samo napisao "Pa zemo mili" i dodao nasmiješeni emotikon.

Inače, Goran Bogdan zvijezda je nove romantične komedije Faraway, koja je premijerno prikazana 8. ožujka na Netflixovoj online platformi, a radnja je, između ostalog, smještena na hrvatskim otocima Braču i Šolti.

Publici će biti zanimljivo i to da se Goran Bogdan, pojavljuje nag pokraj glavne protagonistice, koju glumi Naomi Krauss.

Redateljica je Vanessa Jopp, prema scenariju Jane Ainscough.

U filmu još glume Adnan Maral, Bahar Balci, Artjom Gliz i Davor Tomić.

Kopirati
Drag cursor here to close