Ljubav cvjeta

Goran Bogdan pozirao s djevojkom

Lifestyle / Zabava | 21. 06. 2023. u 17:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: John Pavlish / Goran Bogdan pozirao s djevojkom 

U srijedu navečer je počelo treće izdanje Ponte Lopuda, festivala koji će kroz pet festivalskih dana pružiti mogućnost talentima iz cijele regije za izravan susret s nekim od najznačajnijih imena iz svijeta filmske industrije i Lopud pretvoriti u kulturno središte profesionalaca filmske industrije.

Pročitajte još

Na festival je stigao i glumac Goran Bogdan i to u pratnji svoje djevojke, glumice Jovane Stojiljković s kojom je pozirao pred kamerama. 42-godišnji Goran pozirao je sa smiješkom s 11 godina mlađom Jovanom dok ju je grlio, prenosi Index.hr

Konferenciji za medije prisustvovali su sudionici, ali i predavači i masteri Edward Norton, Ruben Östlund i direktorica fotografije na filmu Urszula Pontikos. Oni će na Lopudu održati masterclassove za glumce i redatelje, odnosno stručne programe za snimateljice.

"Snimanje je kao zanat, vrlo tehnička stvar i rekao bih da mi, kao oni koji se time bavimo, ne pričamo dovoljno jedni s drugima. Zato je sjajno okupiti ljude i pričati o snimanju filmova. Većina festivala je natjecateljskog karaktera, stoga mi se sviđa ideja dijeljenja zamisli i tehnika", rekao je Edward Norton.

Kopirati
Drag cursor here to close