Don't Look Up

Film u kojem glumi DiCaprio oduševljava publiku na Netflixu

Ispred satire Adama McKaya nalaze se samo Red Notice i Bird Box.
Kultura / Film TV | 06. 01. 2022. u 19:41 Bljesak.info
DON'T LOOK UP | Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Da su ga uglavnom svi pogledali i imaju mišljenje o njemu, to se zna, ali Don't Look Up je u samo 12 dana postao treći najgledaniji Netflixov film svih vremena.

Ispred satire Adama McKaya nalaze se samo Red Notice i Bird Box, piše Index.

Osim što je očito pogodio temu o kojoj svi žele raspravljati i podijelio gledatelje na one koji ga bezrezervno obožavaju i one koji se svim silama trude pronaći bezbroj zamjerki, potaknuo je i raspravu o važnosti povratka srednjobudžetnih filmova koji su nestali i teško mogu preživjeti u kinima kojima haraju filmovi poput najnovijeg nastavka Spider-Mana.

U svakom slučaju, ljudima se svidio ovaj podsjetnik da je vladajućima bitnija zarada nego život jer gledatelji su mu posvetili preko 263 milijuna sati gledanja.

Uglavnom, lista je bazirana na satima pregleda u prvih 28 dana dostupnosti, a čini se da bi Don't Look Up, nastavi li oduševljavati još dva tjedna, do kraja mogao dogurati i do prvog mjesta.

DiCaprio je objasnio fanovima suštinu filma "Don’t look up". Kazao je kako se ne radi samo o informacijskom jaosu kao što mnogi tumače.

"Kada bih morao da opišem film u njegovoj biti, rekao bih da se veže na modernu kulturu i našu nesposobnost da čujemo i poslušamo naučne istine. Često puta sam u karijeri tražio film koji govori o klimatskim promjenama, međutim, baš kao što se dešava s vijestima na tu temu, tako je i s filmovima", izjavio je Leonardo DiCaprio.

Kopirati
Drag cursor here to close