Makar Vaki

Žurbe u Mostaru nema

Iako se zastoj u nekim radovima može tražiti u lošem vremenu, teško je naći opravdanje za poluposao s kojim se završava većina poslova na mostarskim ulicama.
Gospodarstvo / Ulaganja | 07. 01. 2021. u 14:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pred dugočekane izbore, mostarske ulice su bile pune radnika koju su počinjali ili dovršavali davno započete projekte.

No, onda su, s prvim zatvaranjem birališta neka od gradilišta ostavljena. Čak je iza radnika ostalo i nešto materijala pa je samo pitanje kad će netko ''pokupiti'' ono što je njima ostalo.

Iako se zastoj u nekim radovima može tražiti u lošem vremenu i blagdanima, teško je naći opravdanje za poluposao s kojim se završava većina poslova na mostarskim ulicama.

''Zelena'' površina u Ulici kralja Zvonimira, godinama je čekala da se ušminka nakon što su iz nje nestale nelegalno izgrađene ''kućice''. Dočekala je da se izgradi parking, uredi pločnik, da nestane komadić prostora koji je mogao biti zelen, a onda je na njemu ostalo neiskorištenog materijala koji nekog čeka danima.

Radovi na uređenju pločnika u istoj ulici kraj malenog parka također je na čekanju. Možda se, osim ljepšeg vremena, čeka i vlast.

Isto je i s radovima na kolektorskoj mreži na križanju Ulica Ante Starčevića i kralja Tomislava gdje sve miruje. Inače, ti su radovi kasnili tri tjedna od službene najave. Miruju i radovi u parku Zrinjevac kao i oni u Ulici bleiburških žrtava.

Žurbe u Mostaru nema.

Kopirati
Drag cursor here to close