Kako izbjeći plaćanje parkinga

Zadnjih dana povećana potražnja za garažama u Mostaru

Požurite, nije baš neka velika ponuda.
Gospodarstvo / Ulaganja | 07. 02. 2022. u 12:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Potražnja za garažama u Gradu Mostaru porasla je zadnjih dana, uvođenjem naplate parkinga očekuje se i veća, rečeno je za Bljesak info iz Agencije za promet nekretnina Sivrić.

''Značajnija je potražnja za kupovinom garaža, pa čak i za parking mjestima u privatnim garažama u Mostaru zadnjih desetak dana. Ne radi se o nekoj značajnijem skoku, ali očekujemo da će biti idućih dana s obzirom na uvođenje naplate parkinga'', rečeno je iz Agencije za promet nekretnina Sivrić.

Ponuda za prodaju garaža u Mostaru, sudeći prema stranici olx.ba nije baš velika. Trenutno se nudi sedam garaža te četiri garažna mjesta u privatnim garažama.

Cijena garaža kreće se od pet do 20 tisuća KM, dok je cijena parking mjesta u privatnim garažama do 17 tisuća KM. A ako novce i dalje ne želite dati Mo Prkingu, možete iznajmite garažu. Cijena za neke sitnica, od 55 do 100 KM.

Podsjetimo, dugo očekivana naplata parkinga u Gradu Mostaru danas je i službeno započela. Međutim, sudeći prema jutrošnjim slikama, slaba je zainteresiranost Mostaraca za kupovinom karata. U početku će se naplaćivati parking samo na glavnim ulicama, odnosno gdje postoje aparati za naplatu, a kada se steknu svi uvjeti, započet će i naplata u svim četvrtima.

 

Kopirati
Drag cursor here to close