Ups

Vodoskok u Mostaru

Radnici koji rade na postavljanju betonskog zida između ovoga naselja i nekadašnjeg Žitoprometa Mostar ''aktivirali'' su vodoskok koji je dosezao i desetak metara u visinu.
Gospodarstvo / Ulaganja | 25. 03. 2022. u 11:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tijekom radova na proširenju prometnice u mostarskom naselju Centar 3 došlo je do puknuća cijevi nakon čega je Mostar dobio pravi vodoskok.

Intervencijom djelatnika Vodovoda, kvar je saniran u roku ''od četiri minute''. Doznajemo kako je samo slučajnost spasila drugu, puno ''važniju'' cijev, koja bi, da je oštećena, izazvala puno veće probleme za vodoopskrbu ovog dijela grada.

Naime, radnici koji rade na postavljanju betonskog zida između ovoga naselja i nekadašnjeg Žitoprometa Mostar ''aktivirali'' su vodoskok koji je dosezao i desetak metara u visinu.

Inače, tijeku je proširenje prometnice na ovome dijelu kojom će se od tržnog centra Bingo lakše dolaziti do nove prometnice. Ovime će se riješiti i problem prometnice koja je godinama zadavala glavobolju stanovnicima ovog mostarskog naselja pogotovo u vrijeme kiša kad je bilo bolje imati čamac nego automobil.

Ovaj dio grada veliko je gradilište jer se uz izgradnju prometnice, koja je digla prašinu kod stanara zbog nedostatka informacija, gradi i sportska dvorana tamošnje osnovne škole. Navodno, tražilo se i rješenje za podzemnu garažu, ali od toga za sada nema ništa.

Kopirati
Drag cursor here to close